Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Digitální tiskové studio - tisk vizitek - velkoplošný tisk - výroba fotoobrazů - samolepky.

Fotografka: - svatební fotografie - portrétní, rodinné foto.

Služby - internetové připojení - kamerové systémy - zabezpečovací technika.

Společnost je oficiálním výhradním distributorem produktů švýcarské laboratoře RegenLab.

Ordinace klinického psychologa s.r.o., PhDr. Eva Hofírková poskytuje diagnostiku, prevenci a léčbu duševních onemocnění i dopravně psychologická vyšetření. Naši ordinaci najdete na Praze 8 v budově polikliniky na ulici Mazurská. Klinická psychologie pro dospělé i děti: - klinicko-psychologické vyšetření - neuropsychologické vyšetření - ...

Prodej, servis - počítače, PC - notebooky, netbooky - LCD monitory. Služby - správa počítačových sítí - reinstalace, zálohování dat, odvirování.

Služby - realizace zadávacích a výběrových řízení - audit veřejných zakázek - konzultační a poradenské služby - právní poradenství. Další činnost - potápěčský kurz, výcvik (tel. 602 481 243).

Služby - vývoj a implementace software - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Služby: - internetový marketing - tvorba webových stránek - PPC reklama - letecké práce s dronem, fotografování

Překladatelské služby: - anglický jazyk - německý jazyk.

Reklamní služby - outdoor a indoor reklamy - distribuční stojany a billboardové plochy - reklamní LCD bannery - TV spoty, audiospoty, polepy.

Služby: - provádění profesionálních ochranných nástřiků nanotechnologií - čištění kamene, betonu, podezdívek, čištění fasády a různých dalších povrchů - odstranění graffiti, sprejů a fixů

Služby - osobní trenérka - instruktorka - výživová poradkyně - masérka.

Služby: - tvorba webovách stánek - webesign - SEO - grafické práce - virtuální prohlídy

Služby - datové centrum chovatelů - zpracování chovatelských a plemenářských dat.

Výroba, prodej: - dámské a dětské oblečení, textil Půjčovna maškarních kostýmů.

Veškerá stavební činnost. Práce a agenda: - Zelená úsporám.

Pohřební služba Vlastimír Kabela zajistí veškeré služby spojené s posledním rozloučením s vašim blízkým. Provádíme převoz zesnulých, pohřby do země, kremace i uložení popela na vsypové či rozptylové loučce. Naši kancelář pro sjednání pohřbu najdete ve městě Hustopeče na ulici Janáčkova 6. Služby našeho pohřebního ústavu: - převoz zemřelých ...

Služby - fotograf - fotografické práce.

Bezpečnostní agentura - služby soukromých detektivů - ostraha majetku a osob - recepční služby - přeprava finančních hotovostí a cenin - zabezpečovací systémy.