Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - grafický design - marketingová komunikace - budování firemní identity

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy - úklid bytů, domů, nebytových prostor - čištění koberců - mytí oken.

Poskytování informací o systému dotačních titulů. Spoluúčast na tvorbě a formulaci podnikatelských záměrů. Zpracování žádostí k dotačním titulům.

Maloobchod, prodej, instalace, komplexní servis, E-shop: - výpočetní technika, počítače, PC (hardware, software) - značkové počítače a notebooky HAL3000, ACER - robotické vysavače. Návrhy, realizace, správa: - metalické a optické počítačové sítě - bezdrátové sítě (WiFi) - zabezpečovací a přístupové systémy - kamerové ...

Provoz, prodej: - internetové média - reklama na vlastních serverech.

Technické služby: - letní a zimní údržba pozemních komunikací - údržba chodníků, veřejné zeleně, zabezpečení čistoty města - zajištění provozu veřejného osvětlení, dopravního značení - správa pohřebišť včetně výkopu hrobů - záchytná stanice pro psy - sběrný dvůr nebezpečného odpadu

Návrh a realizace interiérů. design interiérů. Prodej: - kuchyně - nábytek.

Služby - výroba reklamy, razítek a vizitek - prodej školních a kancelářských potřeb - digitální velkoplošný tisk, potisk triček - gravírování laserem, laminování, kroužková vazba.

Služby - programování inteligentních domů - softwarové poradenství.

Služby - opravy a prodej počítačů a notebooků - odvirování, vyčištění počítačů i notebooků - zálohování a záchrana dat z poškozených disků.

Služby - překladatelská činnost - zpracování a korektury textu.

Služby - odvoz odpadu, suti - likvidace odpadu - prodej písku a štěrku.

Fotograf, fotoateliér: - portrétní foto - svatební fotografie - focení dětí - budoárové fotografie.

Výroba - dárkové a reklamní předměty - příbalové dárky (bižuterie, vlasové doplňky) - reklamní textil, tašky - reklamní elektronika, příslušenství - reklamní psací a kancelářské potřeby - párty zboží.

Služby: - správa, údržba budov.

Společnost APOLLO PRINT s.r.o. z Lovosic je tiskárna s desetiletou tradicí, poskytujeme kompletní tiskové služby. Tiskárna: - tisk ofsetový, knihtisk - velkoplošný tisk - tisk polepů automobilů a výloh ( v blízké lokalitě i výlep) - vazba knih a časopisů, formáty V1, V2 - velkoplošné kopírování - laminování - výroba ...

Exekutorský úřad Pardubice - soudní exekutor Mgr. Tomáš Voborník

Služby: - webové, mobilní aplikace - webdesign - branding.

Služby: - pronájem zpevněné panelové, nebo asfaltové venkovní plochy v oploceném areálu.