Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Marketingová agentura. Výroba - www stránky. Služby - SEO. Správa reklamních kampaní.

Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav provádí správu, údržbu a provoz bytů, nebytových prostor a ostatního majetku ve vlastnictví družstva. Provozujeme také prodejnu instalatérského materiálů. Naše družstvo je profesionálním a stabilním partnerem s dlouholetou tradicí. Najdete nás v Mladé Boleslavi na ulici Na Radouči. Činnost našeho ...

Tlakové a strojní čištění domovních odpadů tak i hlavní kanalizace. Mytí silnic a sloupků podél komunikace. Prohlídka kanalizačního potrubí kamerou, trasovaní kanalizace.

Činnost - výroba: architektonické modely, světelné panely, poutače - výroba reklamy - výstavní expozice.

Tisk: - jednobarevný - vícebarevný. Tiskárna, výroba: - krabičky - zlacení (vizitek, letáků ...) - slepotisk - výsek a polovýsek - číslování - bigování - perforace - řezání materiálu.

Služby: - pronájem virtuálních kanceláří, poskytování sídla - prodej ready made společností - zakládání nových společností.

Reklamní, marektingové služby: - ofsetový, digitlání tisk - velkoplošný tisk - sítotisk - potisk CD - reklamní textil.

Služby - marketingové analýzy - zpracování dat - tvorba prezentací.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí. Další pobočka - adresa: Mírové náměstí 115, 281 61 Kouřim - tel. 603 214 748.

Činnost: - zpracování časových harmonogramů, nákladových analýz pro velké investiční akce (energetika, farmacie, vodárny, obchodní centra, petrochemie...).

Poskytujeme jako jedna z mála firem takové zázemí pro hudebníky. Máme pro Vás na jednom místě jižní Moravy nahrávací studio, videostudio, hudební vydavatelství a taky výroba a nahrávání CD a DVD. Profesionálně ozvučuje a komplexně zajišťuje bezpečný průběh všech hudebních akcí, festivaly, koncerty, kulturní a sportovní události. Naše nahrávací ...

Služby: - produktové PR - korporátní PR - integrované kampaně - public affairs

Služby: - inženýrská činnost - finanční a ekonomické poradenství - realitní servis

PR agentura - marketingové služby - produktová komunikace - vztahy s médii - firemní reputace.

Oblast internetové služby: -poskytování přístupu na internet -registrace domén -pronájem prostoru pro www stránky -tvorba www stránek.

Služby - pořádáme firemní, společenské, kulturní i sportovní události, speciální akce pro děti - grafický design - firemní oblečení.

Produkce, výroba: - filmové a televizní reklamní spoty.

Služby: - PR agentura - Media Relations - Copywriting - Sociální média - HR marketing.....a další.