Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
cloudron s.r.o. je společnost specializující v oblasti digitalizace, konstrukčního procesu a cloudových řešení.

Hledáte spolehlivého partnera pro získání dotací z fondů Evropské unie? Chcete využít možnosti, které nabízí evropská integrace? Pak je pro vás ideální volbou společnost Euroforum Group! Euroforum Group je profesionální dotační poradenská firma, která vám poskytne veškeré služby týkající se procesu získávání dotací. Máme bohaté zkušenosti a ...

POHŘEBNÍ ÚSTAV MUSIL JAROSLAV s.r.o. zajišťuje kompletní sjednání pohřbu, převoz zesnulých, živou hudbu a pohřeb kočárem s koňmi.

potisk triček, pracovních oblečení, různý textil, plastové samolepky, CDčka, krabice, kartony, parciální lakování, reklamních předmětů, deštníků, zapalovače, nosiče na víno, PE tašky, tašek. -letáky, bloky a bločky, vstupenky, plakáty, brožury, etikety, visačky, samolepky, samopropisovací bloky, skládačky, účtenky, obaly -výseky, zlacení, ...

Pořádání eventů s láskou. Produkce vizuálních a video materiálů. Marketingová činnost.

Salon LiniTy poskytuje širokou nabídku masáží a kosmetických procedur.

Společnost YD IT Labs s.r.o. je vývojová společnost, specializující se na profesionální cloudové produkty.

Dodávka štípaného palivového dřeva do 30km od Hořic.

Společnost EmbedIT s.r.o. je česká IT společnost s globální působností v Evropě a Asii a technologický partner pro mezinárodního poskytovatele spotřebitelského financování.

Eshop s dekorativními předměty, obrazy, fotoobrazy, fototapety. Dále provádí ofset, knihtisk, velkoformátové výtisky, offsetový tisk. Výroba nábytku na míru.

Pavel Polhoš provozuje sběrnu.

Keysmash vyvijí software na míru, dokáží Vám pomoci s automatizováním a digitalizací firemních procesů, automatizovaným monitoringem kritických procesů.

Profesionální Tiskové Služby PRNT STAR je společností specializující se na poskytování kvalitních tiskových služeb, které splní vaše nejnáročnější požadavky. S naší dlouholetou zkušeností a moderním technologickým vybavením jsme připraveni realizovat vaše tiskové projekty s precizností a rychlostí, kterou očekáváte.

Společnost atlas forem s.r.o. se zaměřuje na architektonickou činnost.

Konzultační a poradenské služby pro fyzické a právnické osoby působící v Rakousku. Služby poskytované fyzickým osobám: - konzultace a asistence při vyřizování přídavků na dítě (Familienbeihilfe) - konzultace a asistence při vyřizování rodičovského příspěvku (Kinderbetreuungsgeld), - konzultace a asistence při vyplnění přiznání pro daňové ...

Laserové zákroky, laserová chirurgie, chirurgická ambulance, vyhlazení vrásek, ematrix, radiofrekvence, léčba hemoroidů Jihlava, Vysočina, Znojemsko, Moravské Budějovice, Miroslav -krvácení z konečníku -ošetření hemoroidů metodou HAL -ošetření hemoroidů Baronovou metodou -diabetická noha -sklerotizace varixů -křečové žíly -operace ...

Bc. Věra Krauss se zaměřuje na výuku němčiny i češtiny, tlumočení a překlady.

BDLV s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí a na účetnictví.

PŘIBYL & PARTNERS s.r.o. se zaměřuje na profesionální realitní služby.

City Upgrade, s.r.o. se zaměřuje na plánování rozvoje, návrhy veřejných prostranství, architektonické studie a projektování.

Provoz Centrální kompostárna Brno společnosti SUEZ Využití zdrojů patří mezi regionálně významná zařízení k využívání bioodpadů na jižní Moravě. Kompostárna slouží ke zpracování biologicky rozložitelného odpadu (biodpadů) z Brna i jeho okolí a nabízí všem obyvatelům, firmám i drobným živnostníkům možnost předat vytříděný bioodpad k dalšímu využití ...

Služby, výroba: - renovace peří - praní a čištění - šití ložních péřových výrobků - přikrývky, podložky a polštáře z vlny a z dutého vlákna - šití ložního prádla.