Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba, prodej: -drážkové (drážkované) panely -lamelové stěny -slatové stěny, slatwall (slat wall) -spacewall (space wall) -multiline, slatboard -stojany, stojany pro vydavatelství. Návrhy, realizace, vybavení: -interiéry -vybavení prodejny. Expedice, sklad: -Žabárna 166, Fryšták.

Výroba, pronájem: - velkokapacitní kopulové stany OKODOM - kapacita stanů 50 - 300 osob.

Služby - marketingový konzultant - produkční specialista - fotograf.

Komunikační agentura - tvorba kampaní - marketing. Provozovna - adresa: Náměstí Míru 174, 760 01 Zlín - tel. 577 210 238.

Služby: - grafika - tvorba webových stránek - loga

Služby - grafické služby, DTP studio - fotografie - produktové video, přímé přenosy - dabing - moderování - reportérské a moderátorské kurzy.

Skateboardový internetový magazín SKATEROCK.CZ

Služby - internetový marketing - webdesign, tvorba www stránek.

Služby: - grafické studio - tvorba webových stránek, e-shopů, redakčních systémů.

Výroba: - odznáčky - placky - buttony

Služby - e-shopy na míru. Provozovna: - adresa: Pražákova 752/50d, 619 00 Brno.

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost Ostraha majetku a osob

Svatební salón Desiré nabízí prodej a půjčovnu svatebních šatů. Svatební salón Desiré pro Vás rád zajistí nejen svatební šaty ale i kompetní servis celého svatebního dne - svatba na klíč, koordinace svateb, svatební šaty dle vašich představ, svatební doplňky, šití šatů svatebních, společenských, družičkovských, dětských, svatební i večerní ...

Skladování, prodej, nákladní autodoprava: -agrochemikálie -pesticidy -chemické přípravky na ochranu rostlin -mořidla na obilniny -obilniny, zrniny. Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Prodej zemědělských komodit. Terénní poradenství, pořádání seminářů.