Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Sergej Kuckir se sídlem v okrese Rychnov nad Kněžnou se již více než 12 let věnuje designu. Svým zákazníkům nabízí služby produktového designu, kdy nabízí komplexní služby od vývojového procesu výrobku, včetně prvních skic a nápadů, přes CAD modely a technické řešení až po finální přípravu pro výrobu. Samozřejmostí je také výroba prototypu a jeho ...

Zkoušení, měření a certifikace truhlářských výrobků (okna, dveře, podlahy, hranoly, konstrukční dříví).

Hub, s.r.o. je společnost, která provozuje síť coworkingových a eventových prostorů pod značkou Impact Hub. Impact Hub je mezinárodní komunita lidí, kteří chtějí tvořit pozitivní změny ve světě podnikání, společnosti a životního prostředí. V České republice má Impact Hub tři lokality: v Praze, Brně a Ostravě. Impact Hub nabízí svým členům a ...

Ing. Arnošt Fabík se zaměřuje na projektovou činnost, architektonické studie, dokumentaci a technický dozor.

Ing. Jaromír Suchý se zaměřuje na tvorbu internetových stránek.

Ing. Jiří Brázdil se zaměřuje na vedení účetnictví a realitní činnost.

Projektová činnost ve výstavbě

Realitní makléř Helena Hrušková se již více než 20 let nabízí komplexní realitní služby v Ostravě a okolí. V rámci své činnosti nabízím veškeré služby týkající se zprostředkování nákupu, prodeje i pronájmu veškerých nemovitostí (domy, byty, průmyslové objekty, pozemky, a další). Dále se zabývám také zajištěním správy nemovitostí, což obnáší ...

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - garáže

Profesionální tiskárna - laminace - velkoplošný tisk - nažehlování triček - kopírování - řezané reklamy - tónování autoskel Dále TARDEM print s.r.o. dodává náhradní díly pro stavební, manipulační i zemědělskou techniku. Provozují osobní přepravu vozy vyšší střední třídy.

Realitní kancelář v Olomouci, která se se zaměřuje především na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků či developerských projektů. Zajistíme také finanční služby a investice.

V budově AB CENTRUM se zaměřujeme na pronájem volných kancelářských a nebytových prostor v Olomouci s možností variabilního uspořádání dle vašich potřeb. Součástí pronájmu kanceláře je také dodávka energie nebo možnost závodního stravování. Náš kancelářský komplex zahrnuje nejen kanceláře, ale také skladovací prostory a parkoviště. Charakter ...

Výroba, prodej: -optické sklo, -výroba 2D a 3D laser -skleněné foto -dárky -reklamní předměty -sportovní trofeje -plakety z optického skla nejvyšší kvality.

Oborníci v Kurko Reality se specializují na prodej pozemků, bytů i rekreačních nemovitostí.

Petr Ivanko s.r.o. je realitní makléř se zaměřením na prodej bytů a domů se zaměřením na prezentace nemovitostí, videoprohlídky, virtuální 3D prohlídky a kvalitní fotografie.

Ing. Lukáš Bartes se zaměřuje na přípravu projektů a dotační management.

Ing. Pavel Plavec se zaměřuje na poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat a s tím související témata.

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Obchodní činnost

Autoservis, autoopravna. Nákladní doprava, kamionová a kontejnerová přeprava. Odtahová služba. Stavební a demoliční práce. Svářečské a paličské práce. Odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků.

Ing.Arch. David Hlouch se zaměřuje na architekturu a je autorizovaným architektem a porotcem proškoleným pro architektonické a urbanistické soutěže.

Iveta Freyová provozuje kadeřnictví a zaměřuje se dámský, pánský i dětský střih.

Služby - měření TBD a sběr dat v geotechnice - prohlídky inspekční kamerou - velkoplošný tisk, planografie - tvorba digitálních archivů - fotodokumentace - zpracování a analýza dat

Barbershop v Praze 3. Moderní holičství. Nabízíme pánské střihy: krátké a dlouhé, klasické a moderní střihy, úpravu vousů strojkem a břitvou, holení břitvou s horkým ručníkem. Pánský střih zahrnuje mytí vlasů před a po stříhání, styling vlasů. Jsme otevřeni od roku 2014, a pracují u nás zkušení holiči a barbeři.