Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ing. Jaromír Suchý se zaměřuje na tvorbu internetových stránek.

Ing. Jiří Brázdil se zaměřuje na vedení účetnictví a realitní činnost.

Projektová činnost ve výstavbě

Realitní makléř Helena Hrušková se již více než 20 let nabízí komplexní realitní služby v Ostravě a okolí. V rámci své činnosti nabízím veškeré služby týkající se zprostředkování nákupu, prodeje i pronájmu veškerých nemovitostí (domy, byty, průmyslové objekty, pozemky, a další). Dále se zabývám také zajištěním správy nemovitostí, což obnáší ...

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - garáže

Profesionální tiskárna - laminace - velkoplošný tisk - nažehlování triček - kopírování - řezané reklamy - tónování autoskel Dále TARDEM print s.r.o. dodává náhradní díly pro stavební, manipulační i zemědělskou techniku. Provozují osobní přepravu vozy vyšší střední třídy.

Realitní kancelář v Olomouci, která se se zaměřuje především na prodej a pronájem bytů, domů, pozemků či developerských projektů. Zajistíme také finanční služby a investice.

V budově AB CENTRUM se zaměřujeme na pronájem volných kancelářských a nebytových prostor v Olomouci s možností variabilního uspořádání dle vašich potřeb. Součástí pronájmu kanceláře je také dodávka energie nebo možnost závodního stravování. Náš kancelářský komplex zahrnuje nejen kanceláře, ale také skladovací prostory a parkoviště. Charakter ...

Výroba, prodej: -optické sklo, -výroba 2D a 3D laser -skleněné foto -dárky -reklamní předměty -sportovní trofeje -plakety z optického skla nejvyšší kvality.

Oborníci v Kurko Reality se specializují na prodej pozemků, bytů i rekreačních nemovitostí.

Petr Ivanko s.r.o. je realitní makléř se zaměřením na prodej bytů a domů se zaměřením na prezentace nemovitostí, videoprohlídky, virtuální 3D prohlídky a kvalitní fotografie.

Ing. Lukáš Bartes se zaměřuje na přípravu projektů a dotační management.

Ing. Pavel Plavec se zaměřuje na poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat a s tím související témata.

-Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Obchodní činnost

Autoservis, autoopravna. Nákladní doprava, kamionová a kontejnerová přeprava. Odtahová služba. Stavební a demoliční práce. Svářečské a paličské práce. Odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků.

Ing.Arch. David Hlouch se zaměřuje na architekturu a je autorizovaným architektem a porotcem proškoleným pro architektonické a urbanistické soutěže.

Iveta Freyová provozuje kadeřnictví a zaměřuje se dámský, pánský i dětský střih.

Služby - měření TBD a sběr dat v geotechnice - prohlídky inspekční kamerou - velkoplošný tisk, planografie - tvorba digitálních archivů - fotodokumentace - zpracování a analýza dat

Barbershop v Praze 3. Moderní holičství. Nabízíme pánské střihy: krátké a dlouhé, klasické a moderní střihy, úpravu vousů strojkem a břitvou, holení břitvou s horkým ručníkem. Pánský střih zahrnuje mytí vlasů před a po stříhání, styling vlasů. Jsme otevřeni od roku 2014, a pracují u nás zkušení holiči a barbeři.

Služby: - mezinárodní nákladní doprava - vnitrostátní nákladní doprava - zasilatelství - skladování - stěhování.

Nehtové studio: - nehtová modeláž, manikúra, - nail art, parafínové zábaly, - prodlužování nehtů, P-shine, gelové nehty, - individuální přístup, on-line rezervace, příjemné prostředí.

Společnost MAT Bohemian CZ, s.r.o. provádí demontáž všech typů ocelových objektů a obchodem s ocelovým šrotem a barevnými kovy.