Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Fotoateliér, fotograf: - portréty - školní fotografie - svatební foto - dokumentární fotografie.

Fotoateliér - fotografování.

Realitní činnost: - prodej a pronájem nemovitostí, domů, bytů, pozemků.

Služby: - autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby - stavební projekce - návrhy interiérů - inženýrská činnost

Služby v oblasti informačních systémů - internetový marketing. Knihy-online.eu - internetové knihkupectví - e-shop: knihy - tel. 800 555 513 - email: objednavka@knihy-online.eu. Dreveny-zahradni-nabytek.eu - e-shop: zahradní nábytek - tel. 775 782 757 - email: info@dreveny-zahradni-nabytek.eu.

Služby - instalace software, zapojení počítačů do sítě. Prodej, e-shop - počítače.

Činnost: - tvorba aplikačního software pro průmyslovou automatizaci - projekce elektro, měření a regulace (MaR) - výroba rozvaděčů MaR.

Realitní služby - prodej a pronájem bytových i nebytových nemovitostí.

Vývoj, školení, prodej: -software, SW**: -ekonomicko-účetní agendy -podpůrný software zejména pro podnikatelskou sféru -informační systémy -videosystémy na monitorování, střežení objektů s dálkovým přenosem obrazu. Středisko Praha: -MRP-Informatics, spol. s r.o. Praha - Horní Počernice, Náchodská 116/697 ...

Služby: - komplexní řízení stavebně investičních projektů - technický dozor investora - development - inženýrská činnost...atd.

Počítačové, internetové služby. Servis a prodej - výpočetní technika. Montáž, údržba - počítačové sítě.

Služby: - programování - tvorba webových stránek, e-shopů

Divize stavební činnosti: -stavební činnost, stavba, výstavba -výstavba průmyslové a občanské stavby, dopravní stavby, komunikace a inženýrské sítě -doprava a mechanizace. Divize správy a údržby nemovitostí: -úklidové služby, čistící práce -úklid, čištění interiéry a exteriéry budov, areály v letním i zimním období -dodávky a ...

Provozujeme slevový portál kam4SLEVU.cz. Nabízíme slevy z celé České republiky na adrese www.kam4slevu.cz. Pyšníme se osobním přístupem a vstřícným zacházením. U nás se nemusíte bát nakupovat.

Služby: - umělecký ateliér - malba - design - architektura

Činnost: - průmyslová automatizace - vývoj software v oblasti automatizace, komunikace, bezpečnostních řídících systémů - analýzy výrobních procesů.

Správa a údržba nemovitostí, velkoobchod čistící a úklidové techniky zajišťuje úklid na českém trhu od roku 1993. Naše firma je schopna Vám poskytnout veškeré úklidové a správní služby na celém území ČR.

Služby: - dodávky programového vybavení průmyslových řídicích systémů (PLC), průmyslových a personálních počítačů a dodávek z oblasti vývoje elektronických systémů Vývoj: -software - HW

Návrh a výroba firemních tiskovin a vizuálních stylů je hlavním oborem firmy RUFUS Design - Marek Macháček Zlín. Navrhneme a vytvoříme Corporate design - jednotný vizuální styl Vaší firmy. Připravíme koncept jednotlivých prvků vizuální prezentace společnosti od loga, logotypu, vizitek, až po firemní tiskoviny, etikety, plakáty, reklamní ...