Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Postavíme, nebo přestavíme váš domek – včetně střechy a podkroví, navrhneme a vytvoříme vaši koupelnu na klíč, vybavíme obývák...Tvoříme bydlení podle vaší představy s naší vizí a zkušenostmi. Inspirují nás přírodní materiály. Pomůžeme vám splnit si sen o pěkném pohodlném bydlení.

Kovovýroba, zakázková výroba: - kovové konstrukce a výrobky Výroba a montáže: - ocelové konstrukce - zábradlí. Poskytování montážních prací. Realitní služby.

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty.

Služby: -kosmetika -čištění pleti ultrazvukem -masáž obličeje, krku a dekoltu -peeling -úprava a barvení obočí a řas -depilace teplým voskem -mikromasáž očního okolí.

Služby - fotografování - svatební fotografie.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky pro nezaměstnané. - práce v oboru galvanizérství, kovářství, nástrojářství, obráběčství, slévárenství, smaltování, zámečnictví.

Úklidové práce - strojní čištění koberců, PVC, čalouněného nábytku - čištění interiérů vozů - mytí oken, obkladů - úklid po malířích - kolaudační úklid.

Služby - provozujeme síť internetových obchodů - internetové prezentace - e-shopy - internetový marketing.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti průmyslového úklidu a čištění

Provozování pohřební služby Provozování krematoria

Servisní organizace společnosti NFX, z.s.p.o.

Reklamní agentura specializující se na reklamní předměty nabízí standardní katalogové reklamní dárky i dárky vyrobené na míru - tailor made (www.brandconcept.cz). V nabídce naleznete také jedinečnou kolekci TERIBEAR limited edition - kolekci dárků připravovaných ve spolupráci s Nadací Terezy Maxové dětem, jejichž koupí firmy přispívají na činnost ...

Potisk polyamidovych a fibrousovych strev

Služby: - masáže - masážní kurzy.

Služby: - ozvučení - osvětlení - produkce - catering

Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko vznikl za účelem odkanalizování a efektivnějšího čištění veškerých splaškových vod z domácností a firem daného mikroregionu. Provozujeme kanalizační soustavy se záměrem čistit veškerou odpadní vodu v těchto lokalitách: Babice nad Svitavou, Blažovice, Jiříkovice, Kobylnice, Kovalovice, Mokrá - ...

Internetový obchod, e-shop: - přípravky pro hubení, odpuzování škůdců - odpuzovače molů, komárů, kun, lesní zvěře - přípravky na štěnice - dýmovnice proti hmyzu.

Služby: - zprostředkování připojení k internetu od O2.