Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby - stavební projekce - návrhy interiérů - inženýrská činnost

Služby v oblasti informačních systémů - internetový marketing. Knihy-online.eu - internetové knihkupectví - e-shop: knihy - tel. 800 555 513 - email: objednavka@knihy-online.eu. Dreveny-zahradni-nabytek.eu - e-shop: zahradní nábytek - tel. 775 782 757 - email: info@dreveny-zahradni-nabytek.eu.

Služby - instalace software, zapojení počítačů do sítě. Prodej, e-shop - počítače.

Činnost: - tvorba aplikačního software pro průmyslovou automatizaci - projekce elektro, měření a regulace (MaR) - výroba rozvaděčů MaR.

Realitní služby - prodej a pronájem bytových i nebytových nemovitostí.

Vývoj, školení, prodej: -software, SW**: -ekonomicko-účetní agendy -podpůrný software zejména pro podnikatelskou sféru -informační systémy -videosystémy na monitorování, střežení objektů s dálkovým přenosem obrazu. Středisko Praha: -MRP-Informatics, spol. s r.o. Praha - Horní Počernice, Náchodská 116/697 ...

Služby: - komplexní řízení stavebně investičních projektů - technický dozor investora - development - inženýrská činnost...atd.

Počítačové, internetové služby. Servis a prodej - výpočetní technika. Montáž, údržba - počítačové sítě.

Služby: - programování - tvorba webových stránek, e-shopů

Divize stavební činnosti: -stavební činnost, stavba, výstavba -výstavba průmyslové a občanské stavby, dopravní stavby, komunikace a inženýrské sítě -doprava a mechanizace. Divize správy a údržby nemovitostí: -úklidové služby, čistící práce -úklid, čištění interiéry a exteriéry budov, areály v letním i zimním období -dodávky a ...

Provozujeme slevový portál kam4SLEVU.cz. Nabízíme slevy z celé České republiky na adrese www.kam4slevu.cz. Pyšníme se osobním přístupem a vstřícným zacházením. U nás se nemusíte bát nakupovat.

Služby: - umělecký ateliér - malba - design - architektura

Činnost: - průmyslová automatizace - vývoj software v oblasti automatizace, komunikace, bezpečnostních řídících systémů - analýzy výrobních procesů.

Správa a údržba nemovitostí, velkoobchod čistící a úklidové techniky zajišťuje úklid na českém trhu od roku 1993. Naše firma je schopna Vám poskytnout veškeré úklidové a správní služby na celém území ČR.

Služby: - dodávky programového vybavení průmyslových řídicích systémů (PLC), průmyslových a personálních počítačů a dodávek z oblasti vývoje elektronických systémů Vývoj: -software - HW

Návrh a výroba firemních tiskovin a vizuálních stylů je hlavním oborem firmy RUFUS Design - Marek Macháček Zlín. Navrhneme a vytvoříme Corporate design - jednotný vizuální styl Vaší firmy. Připravíme koncept jednotlivých prvků vizuální prezentace společnosti od loga, logotypu, vizitek, až po firemní tiskoviny, etikety, plakáty, reklamní ...

Služby: -správa nemovitostí. -pronájem bytové, nebytové prostory

Kompletní správa bytových družstev a Společenství vlastníků jednotek, vedení účetnictví, poradenství, administrativa, mzdy, personalistika, zpracování pokladů pro daňová přiznání.

Pronájem prostor v budově M2 v Areálu Tesly v Rožnově pod Radhoštěm.