Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - reklamní produkce - fotograf.

Reklamní agentura: - webdesign

Služby: - vývoj řídících programů - automatizace

Call centrum, služby: - aktivní, pasivní telemarketing.

Služby: - úklidové - úklid domů, bytů - mytím oken - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí, čištění interiérů vozidel.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí.

Překladatelka jazyka anglického, španělského a slovenského Služby: -překlady, překládání: -překladatelka jazyka anglického, španělského a slovenského -překlady textů -tlumočení, tlumočnické služby. Včetně soudního ověření.

Novinář. Redakční práce, služby public relations, zpracování a vydávání tiskových zpráv.

Ateliér EH - zpracování architektonických studií a návrhů stavby - design atypických prvků interiérů.

Služby: - budování informačních systémů v oblasti životního prostředí - vývoj aplikace, geografické informační systémy

Služby: - komerční spisovna - archivace a skartace dokumetů Provozovny: Zašovská 750, 757 01 Valašské Meziříčí tel.: 739 904 772 Hronětice č.p. 55 tel.: 325 515 474, 770 127 656, 602 555 958 Kollárovo nám. 698/7, 779 00 Olomouc tel.: 602 753 332

Služby: - zprostředkování dotací z fondů Evropské Unie - dotační poradenství

Firemní poradenství - analýza firemních procesů - projektový management - interim management - školení a kurzy

Kosmetická poradkyně - líčení - prodej kosmetiky.

Prodej použitých i nových náhradních dílů na vozy značky Škoda. Autotuningové doplňky. Párty stany včetně příslušenství a servisu - půjčovna, pronájem, prodej.

Služby: - velkoplošný tisk - maloformátový tisk - tvorba webových stránek - řezaná grafika - potisk textilu - grafické práce

Vývoj, implementace: - informační systémy, software pro oblast stavebnictví.