Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost: - developerská a realitní společnost

Prodej náplní do tiskáren všech značek - tonery, inkousty (cartridge) a pásky. Prodej, pronájem a servis tiskáren a kopírek. Pozáruční servis notebooků. Poskytujeme kopírovací služby.

Služby: - vydavatelství - pořádání výstav Prodej: - knihy

Služby - online marketing - reklamní kampaně na sociálních sítích?.

Poradenská a konzultantační činnost - implementace informačního systému SAP - převod řeči do textu

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - programování.

Služby: - webhosting - správa počítačových sítí, serverů - zálohování dat - SEO optimalizace, copywriting.

Veterinární ordinace. Služby: -komplexní veterinární péče pro malá zvířata -homeopatie Výjezdová služba. Prodej: -chovatelské potřeby, krmivo.

Nehtové studio: - nehtová modeláž - manikúra.

- Reklamní a dárkové předměty - Kalendáře, diáře - USB produkty - Reklamní textil - Zprostředkování obchodu a služeb - Velkoobchod a maloobchod - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - Fotografické služby

Výroba, distribuce - podestýlka ze slámy pro koně, domácí a hospodářská zvířata - granulované seno. Prodej, e-shop - krmivo - chovateslké potřeby.

Návrh, vývoj, provoz: - webové stránky - aplikace

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - správa nemovitostí

Služby - zhotovení aplikací pro prostředí MS-Windows a řešení webových služeb - nabízíme komplexní řešení pro bankovní registr.

Činnost: - Klub Předškoláček pro děti od 2 do 6 let

Agentura práce, personalistika: - outsoursing personálních procesů - kontrola, revize provozních a logistických procesů.

Činnost - podlahářské práce, pokládka koberců - čištění koberců.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, ...

Reklamní agentura - výroba a dodávka reklamních a propagačních předmětů.

Činnost: - investice a projekty v oblasti nemovitostí a činností spojených s jejich přípravou, realizací a následným provozem.

Služby: - zprostředkování chůvy, pečovatelky a hospodyně z Filipín

Služby: - správa sítí a informačních technologií - dodávka, instalace HW, SW - tvorba webových stránek