Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost BNSOFT s.r.o. pomáhá s programy a aplikacemi ve veřejné správě.

Autodoprava: -doprava vnitrostátní(tuzemská), mezinárodní (zahraniční) -celní odbavení, proclení. Půjčovna: -elektrické nářadí MAKITA. Kosmetické služby: -kadeřnictví -pedikúra, manikúra -depilace.

Jana Mutinová je interiérová a zahradní designérka.

Přímo pod nosem s.r.o. provozuje svatební magazín SvatebníAsistentka.cz. Jsou online průvodcem pro snoubence i svatební hosty, a jsou jedničkou na českém internetu.

Eliška Jiránková se zaměřuje na pořádání výstav, divadelních představení a koncertů.

Bezpečnostní služby: - pult centrální ochrany - kamerový dohled - fyzická ostraha objektů - kontrola práce neschopných - pořadatelská činnost. Facility management: - úklidové služba - technická správa objektů - údržba zeleně.

Služby: -generální úklid -úklid ve školních objektech, průmyslových objektech, zdravotnických zařízeních, kancelářích a domácnostech -úklid po malířích -mytí oken a velkých prosklených ploch -čištění koberců a čaulouněného nábytku -mytí a ošetřování podlah -aplikace ochranných povrchů -krystalizace mramoru -půjčování ...

Kosmetické služby. Služby: -péče o pleť. -manikúra.

Překladatelská činnost: -němčina, angličtina -úřední překlady-jazyk německý. Jazykové kurzy, výuka: -jazyk anglický a německý.

Mag. Eva Kunčar provozuje soukromou pedagogickou a psychoterapeutickou poradnu.

- informační systémy Money S4 a Money S5 - účetní poradenství - vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování daňového přiznání a mezd

Reklamní agentura. Služby: -v oblasti reklamy, marketingu: -prostorová 3D reklamy z polystyrenu -polepy do exteriéru a interiéru -grafické návrhy - loga, tiskoviny, katalogy ... . Řezání polystyrenu.

Obchod, zpracování: - plastové materiály. Dodávka: - granuláty - regranuláty - plastové suroviny - drtě - plastové - polyetylen - polypropylen - polystyren - polyamidy - polykarbonát. Výkup a recyklace: - plastické odpady, plastové odpady. Sídlo firmy, fakturační adresa MALOUN, s.r.o. Velflíkova 4/1428 160 75 Praha ...

Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy - barvení, melírování - společenské, svatební účesy.

Grafické studio. Grafické služby. Programování. Návrhy, tvorba: - moderní webové stránky, webové prezentace. Služby: - internetový marketing - marketingové strategie - sociální marketing - analýza webů - vlastní hostingové služby - správa domény - profesionální mailingový systém pro rozesílání velkých kampaní.

Zájemcům o předpovědi počasí nabízíme služby webových stránek zaměřených na meteorologické zpravodajství. Mimo jiné si u nás mohou prohlédnout záběry z meteoradaru online.

Realitní kancelář - prodej, pronájem nemovitostí a pozemků Galerie umění.

Reklamní předměty, výroba suvenýrů, mramorové tácky, výroba razítek, tiskárna.

Budina Design s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace interiérů, výrobu nábytku a rekonstrukce bytů a domů.

Kosmetický salón, kosmetické rituály, prodej kosmetiky