Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překladatelská a tlumočnická agentura. Jazyky: -angličtina, němčina, ruština, italština, španělština, francouzština, švédština, norština, holandština, portugalština, turečtina, polština, maďarština, slovinština, slovenština, srbština, chorvatština, ukrajinština, arabština, čínština, mongolština, hebrejština.

Služby v oblasti metrologie - poradenství, kalibrace a ověření měřidel - komplexní zajištění metrologických činností - inventarizace, identifikace a označení měřidel - školení v oblasti metrologie.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Práce, tiskárna: -tisková a produkční firma v oblasti signmakingu -DTP studio -sítotisk -řezaná grafika -velkoplošný digitální tisk -vysekávané etikety -samolepicích texty a grafiky -vazba - spirálové sešívání.

Provozovatel portálů: - MilujemeWellness.cz - NaWellness.cz - PobytyProSeniory.cz

Služby: - masáže - Dornova metoda - mymfatické masáže - Reiki - tělové svíce.

Služby - odvoz odpadu - komunální odpad. Prodej - písek, kamenní a mulčovací kůra.

Environmentální poradenství - zabýváme se problematikou životního prostředí - nabízíme udržitelná řešení.

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku, osob - ozbrojený doprovod.

Vydavatelství Baron - pohlednice - regionální a dětská literatura.

Služby - zpracování žádosti o dotaci ze strukturálních fondů EU - projektování staveb, inženýrská činnost.

Služby: -kosmetické, kosmetika, kosmetička: -základní i luxusní ošetření pleti -barvení obočí a řas -lash lifting a botox -3D, permanentní řasy -kolagenová kúra -liftingové ošetření -líčení -chemický peeling -depilace aj. - prodlužování řas technikou 1:1, 3-5D, volume -kosmetické přípravky. Parkování u ...

Služby - internetové účetnictví, zpracování daňové evidence.

Služby - grafické práce - produktová fotografie - tisk.

Služby: - podnikové poradenství - odborná školení.

Služby: - vývoj videodohledového softwaru pro malé, střední i velmi rozsáhlé IP kamerové systémy.