Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - služby v oboru prodeje a marketingu léčiv, doplňků stravy.

Návrhy - umělé osvětlení Návrhy - interiéry kancelářské a obchodní Komplexní architektonická činnost Návhy - stavby (rodiné domy) Zahradní architektura

Činnost: - architektonické a projektové služby prémiových pasivních a nízkoenergetických dřevostaveb pro bydlení a občanskou vybavenost.

Služby: - realitní kancelář

Překlady, tlumočení: - francouzština - španělština

Výroba pro ČR, SR, Rakousko, Německo a jiné: -plnobarevný archový ofsetový tisk až do formátu B1 na strojích MANROLAND -knihy (dokončující zpracování), vazba V1, V2, V4, V8 -knihařská zpracování na stroji KOLBUS a Müller Martini -barevné katalogy -ceníky -kalendáře -propagační letáky -etikety papírové -formuláře -potisk ...

Výroba: - zařízení na dezinfekci pomocí UV záření (dezinfekci vody, vzduchu, povrchů).

Služby - marketingová podpora prodeje či pronájmu nemovitostí - prezentace nemovitostí - fotodokumentace, videoprohlídky - vizualizace.

Služby - navrh a realizace inovativních online testů a dotazníků pro nábor, výběr a rozvoj zaměstnanců - online hodnocení.

Architektonická kancelář: - návrhy budov, interiérů - urbanismus.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - letecká a námořní přeprava - skladování, balení

Služby: - poradenství v oblasti bezpečnosti - analýza bezpečnostních rizik.

Služby: - poradenská společnost v oblasti financí a realit

Dodávka, prodej - mobilní řešení, skladové systémy - terminály - snímače čárového kódu - mobilní tiskárny.

Úklidová firma: - úklid kanceláří, obchodních center, sportovišť, skladovacích prostor - úklid rodinných, panelových domů - údržba zeleně - úklid veřejných prostor.

Stavební činnost: - rekonstrukce Služby: - provoz a údržba budov - projektové poradenství

Činnost: - expertní, poradenská činnost při přípravě informačních a komunikačních systémů v prostředí ozbrojených sil, bezpečnostních složek - dodávka informačních a komunikačních systémů v oblasti bezpečnosti.