Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby - webdesign - grafika - copywriting - inzerce.

Služby: - telekomunikační služby - cloudová řešení pro callcentra.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční ...

Služby: - zabezpečení informačních a komunikačních technologií - síťová řešení, infrastruktura.

Služby - integrovaná kancelář - propojení všech systémů včetně mobilních zařízení a firemních aut.

Vysokotlaké čištění - čištění a mazání kolejových tramvajových výhybek - čištění táhlových skříní - čištění chodníků a budov.

Prodej, servis, e-shop - výpočetní technika, PC, noteboky - příslušenství pro PC, notebooky - kabely, adaptéry - LCD displeje, obrazovky - power banky. Další služby: - sběr, výkup a využití elektroodpadů - příjem, odvoz, výkup a ekologická likvidace výpočetní techniky, počítačů, kancelářské techniky a elektroodpadů - Areál ...

Správa nemovitostí - ekonomický a technický servis budov - úklidové práce a údržba zahrady - účetní služby - zpracování projektové dokumentace.

Služby - poradenství v oblasti informačních technologií - programování - opravy PC.

Služby: - tvorba software - webdesign - webhosting - tvorba a výroba multimediálních prezentací - virtuální prohlídky

Služby: -developerská činnost.

Výstavbní služby - stánky všech rozměrů a provedení - stavba atypických expozic - návrh i tisk propagačních materiálů - zajištění doprovodných akcí.

Služby: - poradenství v oblasti IT.

Činnost: - ICT služby pro oblast dopravy, logistiky - vývoj aplikací, SAP řešení.

Služby: - realitní a inzertní portál pro gastronomii a ubytovací zařízení

Služby: - dekorace interiérů - květinová aranžmá.

Aplikace: -ekonomický software, informační systém PROFES. Tvorba: -programy na zakázku -implementace a údržba systému .