Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - návrhy a realizace kancelářských interiérů

Služby: - pronájem bytů v historickém domě, Praha - Žižkov.

Realitní kancelář RE/MAX Grand Reality. Zprostředkování - prodej, koupě, pronájem, dražby: - nemovitosti - rodinné domy, byty - obchody, kanceláře, sklady - administrativní, výrobní budovy - průmyslové objekty - rekreační objekty - chaty, chalupy - stavební pozemky.

Prodej, montáže, instalace, oprava, servis. - tepelná čerpadla - solární systémy, solární kolektory - podlahové topení - bazény a příslušenství. Vyřízení dotací z programu Zelená úsporám.

Služby: - SEO optimalizace - internetový marketing - PPC reklama.

Dovoz: - přírodní přísady do potravin a nápojů - smetanové a mléčné báze do nápojů - mletá paprika a paprikové deriváty - quinoa Realitní činnost.

Nabízíme Vám komplexní servis v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci – BOZP, dále v oblasti požární ochrany - PO a systém kritických bodů - HACCP. Hygiena práce. Vypracování dokumentace, školení zaměstnanců, zastupování při kontrolách. Dále nabízíme hasicí přístroje, lékárničky. Naše společnost Věra Bačíková - BOZP, PO se sídlem v ...

Audiovizuální, zvukařské práce. Rozhlasová tvorba. Vydavatelství. Publikační činnost. Vydavatelská činnost: - nízkonákladové tisky - distribuované i do škol. Realizace: - osvětové a informační aktivity. Instalace, tvorba: - vzdělávací moduly on-line - e-learning. Redakční činnost. Fotografické služby. Reklamní služby.

Poradenství v oblastech: - řízení podniků - personální řízení - řízení marketingu, obchodu.

Služby - správa počítačových sítí - IT outsourcing - zakázkový software na míru - webdesign.

Služby - internetové připojení - PCO pult centralizované ochrany - výroba a opravy elektrorozvaděčů - silnoproudé a slaboproudé rozvody.

Činnost: - projektové řízení - organizace výběrových řízení - příprava investičních příležitostí.

Služby: - vizualizace interiérů a exteriérů

Výroba, velkoplošný tisk: - velkoplošná grafika - billboardy, abribusy - plachty pro venkovní reklamu - autoplachty - vlajky - samolepky.

Činnost: - poradenství v oblasti dotací, státních úvěrů a státních záruk.

Rekondiční salon NOVA LINIE Uherské Hradiště poskytuje rehabilitační a rekondiční služby pro krásnouý postavu a relaxaci. Služby: -rekondiční stoly Slender Life -masážně rehabilitační přístroj Rolletic -lymfodrenáže - (odbourání tuků, celulitidy, zpevnění partií, odstranění otoků nohou) -turbosolárium -kavitace -masáže -contour ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Reklamní činnost: - reklamní spoty - reklamní předměty - gravírování. Činnost: - elektroinstalace slaboprodu, silnoproud - elektronické požární signalizace - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - projekce - revize.

Služby: - asistence investorům stavebních projektů, zejména obchodních a zábavních center: - technický dozor investora (TDI) - certifikace budov - koordinace nájemců.