Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Dodávka, instalace, servis: - počítače - notebooky - správa systémů - tvorba webových stránek.

Služby: - výuka tenisu, tenisová příprava - psychologie tenisu, konzultace.

Služby: - marketingová agentura - 3D vizualizace - eventy a promo akce - reklamní grafka

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Obchod se sportovním zbožím

Služby: - výuka jazyků (angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština...a další) - překlady, tlumočení

Služby: - telekomunikační řešení, firemní tarify - partner společnosti Vodafone Czech Republic a.s.

Služby v oblasti ekologie, dopravy a energetiky - environmental management, komplexní ekologické služby - obnovitelné zdroje energie - recyklace a využití odpadů, systémy sběru a třídění odpadů - administrativa a poradenství, organizace veřejných zakázek.

Grafické práce a kresličské práce.

Služby: - realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí na Floridě

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Mobilní komunikace. Podnikání online. OneNet. Automanažer. Bezpečnostní kamera. Péče a podpora. Sídlo: Horská Kamenice 10, 468 22, Železný Brod

Činnost: - architektonické služby - urbanismus

Zasielateľstvo Poradenské služby Sprostredkovanie v oblasti obchodu Sprostredkovanie v oblasti služieb Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným pevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Vyřízení stavebního povolení, ohlášky stavby, kompletní vyřízení, ostatní služby, PENB, PBŘ, geodetické zaměření, radon. Zajistíme potřebné podklady pro podání na stavební úřad. Dle nového zákona od 1.1.2018 zajistíme vše potřebné. Konzultace zdarma. Poradenství zdarma.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely.

Služby: - audit zákaznické spokojenosti - audit inovačního plánu

Rámování: - fotografieprodej - dřevěné rámy - clip fix skleněné. Velkoobchod, maloobchod: - video přístroje. Zhotovení: - fotografie - kalendáře. Fotografován: - děti - glamour - rodinné - svatby, ...digitalizace - negativy zhotovení - maturitní tabla. Velkoobchod, maloobchod: - ...

Společnost eSVS.CZ s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti informační technologie. Dodáváme hardware, software, počítačové sítě a internet. V nabídce máme celou řadu služeb: - administrace sítí - outsourcing - servisní zázemí - EET - technická podpora.