Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Konzultační a poradenská činnost v oblasti ochrany informací - služby a projekty v oblasti ochrany osobních údajů.

Činnost: - implementace podnikových SW řešení, odborné konzultace, školení, vedení mezinárodních i tuzemských projektů, optimalizace procesů a adaptace software spolu s programováním a vývojem vlastních řešení.

Vítejte v našem sportovním a relaxačním centru. Můžete si zde vybrat z naších služeb, takovou která Vám bude vyhovovat.

SPZ služby - přihlášení vozidla do registru, zastupování na úřadech - převod vozidla - odhlášení.

Služby: - správa a pronájem nemovitostí (byty, obchody, sklady, agrární pozemky...atd.)

Služby: - IT poradenství - vývoj software

Služby: - finanční poradenství - krizový management - průmyslové restrukturalizace - akvizice a fúze společností - realitní služby

Zpracování, recyklace, likvidace, výkup: -elektrotechnický odpad: -elektrotechnická, elektronická, elektrická a telekomunikační zařízení, vyřazené elektropřístroje, zastaralá výpočetní a kancelářská technika, spotřební elektronika, elektromateriál -sběrné místo zpětného odběru elektrozařízení (EEZ). Výkup: ...

Realitní kancelář - zprostředkovatelská kancelář. Realitní činnost, ochodní činnost. Služby: - příprava akce - výběr a analýza staveniště, specifikace potřebných podkladů, průzkumů a profesí - návrhy stavby - koncepce řešení dle požadavků investora, předběžný odhad nákladů stavby - zajištění dokumentace k územnímu řízení - ...

Služby: - účetnictví - daně - zakládání firem - virtuální kancelář - archivace dokladů

Činnost: - zajišťujeme provoz affiliate sítě

Služby: - nakladatelství Café a knihkupectví Fra: tel.: 773 458 073

Činnost: - personální agentura

Zabýváme se bytovým designem a designem veřejných prostor. Poskytujeme komplexní služby od počáteční konzultace přes projekt a vlastní dodání designového nábytku až po závěrečnou instalaci do interieru nejen pro Sušici a okolí.

Služby: - poskytování odborných poradenských služeb v oblasti auditu a daňového, transakčního a podnikového poradenství.

Kanceláře v Praze, vybavené kanceláře, pronájem kanceláří v Praze, servisované kanceláře, virtuální kanceláře, kanceláře k pronájmu, kanceláře Praha 1, Praha 3, Praha 4 a Praha 10. Veškeré služby bez provize.

Činnost: - reklamní služby - DTP - grafické služby - tisk.

Bezpečnostní služby - fyzická ostraha objektů - převoz cenin - pořádková služba pro města a obce - kurýrní služby, diskrétní přepravy osob a zásilek.

Reklamní a mediální činnost - reklamní média, velkoplošné obrazovky, specializovaná architektura.