Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby - dotační poradenství - realizace výběrových řízení na dodavatele.

Galerie, služby: - obchody - kino - restaurace, občerstvení

Galerie, služby: - obchody - restaurace - divadlo - kino - bowling

Služby pro město Přelouč. Vedlejší služby: -silniční, nákladní doprava -montáž a oprava sítě veřejného osvětlení -provozování pohřebiště -drobná stavební činnost -realizace a údržba exterierové zeleně.

Služby - mobilita zaměstnanců a stěhování pracovních prostor - vízové ??a imigrační služby - jazykové a interkulturní vzdělávání.

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí

Služby: - realizace společenské a sportovní akce - reklama - tisk

Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

-Velkoobchod a maloobchod Holičství, kadeřnictví

Služby: -poskytování softwarového auditu -webdesign Oprava, servis: -počítače

Služby: - zlepšování výkonnosti firem (strategie, procesy a projekty, marketing a prodej) - zlepšování výkonnosti lidí (personální řízení, outsourcing, vzdělávání) - zlepšování výkonnosti aplikací (výběr a implementace, řízení výkonnosti)

Jsme úklidová firma zajišťující komplexní nabídku úklidových služeb na území Prahy. Nabízíme stoprocentní spolehlivost, propracovaný systém kontroly kvality a vysoký standard služeb. Provádíme úklid komerčních objektů, kanceláří a bytových domů. Zajišťujeme dodávku hygienického materiálu.

Jsme společnost zabývající se prodejem společností, založením společností, vedením účetnictví.

Správa nemovitostí Úklidová služba

Při hledání nových zaměstnanců se neváhejte obrátit na firmu ZETKA - MB s.r.o. Naše společnost má dlouholetou tradici v oblasti agenturního zaměstnávání a personálních služeb. Poskytujeme komplexní služby v oblasti lidských zdrojů. Do naší široké nabídky patří vyhledávání a nábor zaměstnanců, agenturní zaměstnávání či outsorcing. Jsme držiteli ...

Služby - IT outsourcing, informační systemy - webdesign - mediální služby, marketing - organizaci seminářů, sympozií, workshopů, tiskových konferencí. Pronájem, půjčovna - osobní vozidla, automobily. Projekční činnost - projekce. Kovovýroba: - oplocení, vrata, zábradlí.

Výroba: - fotodárky - reklamní předměty Služby: - průkazkové foto

Filmový maskér Makeup artist, Hairstyle, Speciální efekty

Naše nabídka - Kompletní úprava psů všech plemen - Stříhání, trimování, koupání, česání - Úprava drápků - Čištění análníh žláz - Organizujeme kurzy stříhání pejsků - Denní psí školka.