Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Svatební dům. Zajistíme vám svatební prstýnky a zapůjčíme šaty i dekorace pro váš velký den. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - společenské šaty pro děti. Zajistíme svatební koláče, svatební kytice, svatební prsteny, kadeřnici i kosmetičku, kameramana, fotografa, postaráme se o vaši svatební hostinu.

Výuka německého jazyka pro firmy, veřejnost i jednotlivce, online výuka - Skype, příprava na jazykové zkoušky, propracovaná metodika výuky, individuální přístup a otevřená komunikace, online přístup k informacím, překladatelské a tlumočnické služby, Cheb a Plzeň (nejen)

Vývoj, prodej: - software pro komunikaci prostřednictvím mobilních telefonů a SMS zpráv

Architektonický ateliér: - projektová činnost ve stavebnictví - návrhy interieru - projekty hotelů.

Centrum osobního rozvoje: - psychoterapie - terapie dětí, dospělých.

Společnost FYLA zprostředkovává služby pro domácnost a rodinu. Nabízíme: - úklid domácnosti - hlídání a doučování dětí - plavání dětí - nákupy - pomoc v době nemoci

Provádíme všechny druhy úklidů, od běžných až po předkolaudační, zahrnující řadu čistících a mycích procesů. Kromě úklidu firem a domácností se zabýváme komplexní údržbou zeleně a travních ploch.

Vydavatelství: - odborné, lokální časopisy.

Služby: - správa serverů - návrh počítačových sítí - webhosting - implementace informačních systémů - tvorba webových stránek.

Zabýváme se poradenstvím v oblasti nákupu a snižování nákladů, outsourcingem nákupu a školením nákupčích. Máme 15 let zkušeností v této oblasti a 750 miliónů dosažených úspor.

Fotografické služby Grafické práce na počítači Automatizované spracovanie dát Montáž a opravy spotrebnej elektroniky Reklamná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Vydavateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti Poradenská činnosť v oblasti informačných technológií Poradenská činnosť k technickému vybaveniu počítača (hardware) Poskytovanie ...

Internetové služby: - webdesign - aplikace - správa sítí - tvorba www stránek a e-shopů.

Renomovaná pražská realitní kancelář, která poskytuje kompletní servis při prodeji, nákupu a pronájmu rezidenčních a komerčních nemovitostí. Specializuje se zejména na prodej luxusních rezidenčních nemovitostí a pronájem kancelářských a skladových objektů.

Kosmetické studio LUKA - kosmetické ošetření - depilace teplým voskem - masáž očního okolí.

Salon Monet - kosmetika - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - prodej dekorativní kosmetiky.

Ve své poradenské činnosti se zaměřujeme na obchod mezi Českou republikou a Tureckem. Jsme připraveni usnadnit českým firmám export na turecký trh, ale také jim najít důvěryhodného obchodního partnera a pomoci s dovozem zboží z Turecka. Turecký trh velice dobře známe a máme tam síť prověřených osobních kontaktů. Jsme schopni zajistit autodopravu ...

Centrum tradiční čínské medicíny. Každodenní prevence - metody medicíny: - akupunktura - akupresura - moxování, baňkování - čínské masáže s aromaterapií - fytoterapie - kosmetické služby. Léčebné a kosmetické produkty. Ozdravné kůry na základě provedené diagnostiky. Odborné konzultace pro vážně nemocné. Vzdělání pro ...

Služby: - internetové vydavatelství - online magazíny

Výroba, realizace: - výstavní stánky. Služby: - grafické práce - výroba matek, modelů - návrh, realizace komerční, bytové interiéry.

BYT A SERVIS, družstvo Olomouc se zabývá správou a provozem bytových domů a nebytových prostor. Nabízíme komplexní služby správy a provozu bytových jednotek. Zajišťujeme ekonomickou agendu v oblasti spravovaných jednotek, která zahrnuje administrativní činnosti a právní úkony jako je např. vedení účetnictví, evidence vlastníků a uživatelů ...