Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - vzdělávání, školení, semináře pro firmy - strategické, organizační poradenství.

Ing. Martin Škoda se zabývá technickými prohlídkami nemovitostí, inspekcemi nemovitostí a poskytuje služby v oblasti stavebnictví. Řadí se mezi certifikované inspektory nemovitostí, to znamená, že vlastní veškerá potřebná oprávnění k vykonávání expertní a diagnostické služby v oblasti nemovitostí. Postupuje pravidelná školení na ...

Služby: - marketing - organizace sportovní akce

Služby: -turistické informační centrum. Náplň činnosti: Informace o ubytování a stravování Informace o kulturních akcích ve městě a v regionu Vysočina Informace o návštěvní době památek Informace o vlakovém a autobusovém spojení Prodej map, průvodců, brožur, pohlednic a upomínkových předmětů Prodej vstupenek Zajištění průvodcovské ...

Komplexní reklamní služby-FULL SERVICE: -venkovní reklama (specializace na městskou dopravu: -vozidla MHD, billboardy, reklamní panely na stožárech -pronájem reklamních ploch včetně výroby reklamních prostředků -propagační kampaně, firemní-regionální jubilea, prezentační a společenské akce -kreativní práce: -tvorba scénářů, grafické a ...

Logistické centrum D1 - Jihlava, 58811 Střítež u Jihlavy 3 Doprava: -kamionová doprava tuzemská i mezinárodní -expresní přeprava -přeprava nebezpečného zboží ADR: vozidla s nosností do 24t vozidla s nosností do 3, 5t vozidla s nosností do 1, 5t. letecká osobní a nákladní doprava Spedice: -nejfrekventovanější relace: -Německo, ...

Květinářství. Dodávka: - narozeninové květiny - flower boxy - dárkové květiny - bytová dekorace - celoroční dekorace - svatební květiny.

Kosmetické služby: - menší kosmetické úpravy - barvení řas a obočí - epilace obočí - epilace teplým voskem - líčení - ošetření ultrazvukovou špachtlí - masáž a zabal na ruce.

Práce: -reklamní činnost, reklama na míru: -reklamní design automobilů -signmaking: -firemní štíty -polepy -DTP studio -tisk: -gravírování, frézování -informační značení, štítky.

Kadeřnictví, holičství: - dámské, pánské, dětské. Veškeré kadeřnické služby: - prodlužování vlasů - grafity - kadeřnické šou.

Návrhy a realizace interiérů. Dekorační úpravy interiérů. Speciální povrchové úpravy interiérů. Malířské a tapetářské práce. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Pohřební ústav Komplexní pohřební služby: - rakve - kytice - prostory - profesionální personál - diskrétní přístup V případě úmrtí se postaráme o všechny náležitosti, které jsou zapotřebí vyřídit. Stejně jako zrození nového života, tak i jeho konec je přirozenou součástí lidského života.

Služby: - tvorba internetových stránek - webdesign. - tvorba eshopů

Půjčovna PartyTrip Vám nabízí pronájem širokého sortimentu zařízení, jak pro volný čas, tak pro catering, k snadnému a levnému zapůjčení.

Inženýrská kancelář pro organizační, technické a stavební poradenství. Inženýrské a technické služby ve stavebnictví: -ceny staveb a pozemků, oceňování nemovitostí -soudní znalec, tržní ceny -znalecké posudky a odhady -provádění tepelnětechnických izolací -projekty a realizace staveb -autorizovaný stavební inženýr -kontrolní ...

Realitní činnost. Vedení účetnictví, daňové poradenství.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Správa, údržba a opravy domů, bytových i nebytových objektů.