Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
ZINGRO s.r.o. - zakládání firem v Polsku, na Slovensku i v ČR - virtuální kanceláře - vedení účetnictví - zprostředkovatelství obchodu pro česko - polský trh www.srovpolsku.cz Zingro s.r.o. je společnost, která Vám pomůže uspět na polském trhu. Pokud chcete expandovat a zvyšovat vaše zisky a obraty, jsme tu pro Vás.

Jsme Elanor – specialista na mzdy a personalistiku, mezinárodní společnost s českou centrálou a s působností v řadě zemí střední a východní Evropy (CEE). Od roku 1991 vyvíjíme software pro oblast lidských zdrojů a mzdový outsourcing a stali jsme se partnerem více než 700 zákazníků. Díky poskytované komplexní podpoře v oblasti řízení lidských ...

Realitní činnost - prodej bytů, domů, komerčních prostor a pozemků.

Činnost - konstrukce automatických robotizivaných pracovišť ve strojírenství - projektování a konstrukce přípravků, jednoúčelových strojů, zařízení a automatizovaných linek v automobilovém průmyslu a všeobecném strojírenství. Provozovna - adresa: Jiráskovo naměstí 8, 70200 Ostrava.

Činnost: - vývoj software - bodyshopping - správa databází Oracle

Služby: - mediální komunikace - event marketing - grafické práce - reklama - produktová komunikace

Pronájem, půjčovna: - billboardy (5, 1 x 2, 4 m) na přívěsech.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Architektonický ateliér - architektura novostaveb a interierů - grafika, obalový a průmyslový design.

Služby - uložení a skartace dokumentů - převzetí písemností a vlastní odvoz spisového materiálu do archivu - spisové služby.

Sběr, zpracování: - odpad - odpady, odpadů - druhotné suroviny

Prodej, servis - elektronika, elektrotechnika a výpočetní technika - opravy PC sestav - aquabary, výdejníky vody. Telekomunikační služby.

Pedikúra a manikúra. Práce přímo u zákazníka - Ostrava, Bohumín, Havířov a další lokality.

Činnost: - recyklace, drcení, aglomerace plastů - likvidace plastového odpadu.

Činnost: - ekonomické a obchodní služby - zastoupení českých firem ve východní Evropě

Služby: - outsourcing v oblasti správy počítačových sítí - administrace serverů.

Holičství, kadeřnictví: - dámské, pánské. Stříhání, barvení, melírování vlasů.