Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Bull s.r.o. se na českém trhu orientuje na nabídku ucelených informačních systémů, komplexních platebních a pokladních systémů. Karty: - plastové - platební - identifikační.

Profesionální webdesignové studio se sídlem v Praze. Tvorba webových stránek statických i s redakčním systémem. Programování webových aplikací na míru. SEO optimalizace www stránek pro vyhledávače. Grafické návrhy loga a tiskovin.

Nabízíme Vám rozsáhlé portfolio produktů v oblasti firemních a kancelářských potřeb a různých reklamních předmětů ve spojení s moderní on-line komunikací. Nabídka: - nabídka - firemní tiskoviny - razítka Trodat - potisk textilií - reklamní předměty - výroba CD a DVD - svítící tyčky, zábava - vizitky.

vedení účetnictví, zpracování daní, zpracování mezd zhotovení software na zakázku

Společnost INEKON SYSTEMS poskytuje komplexní podporu manažerského řízení a plánování. Naše služby zaměřené na rozvoj firem a kvalitně řízené procesy v rámci Business Intelligence jsou určeny generálním, finančním i obchodním ředitelům a vedoucím controllingu a útvarů IT. Prostřednictvím vysoce sofistikovaného informačního systému, konkrétně ...

Služby: -reklamní činnost a marketing -zpracování dat, služby databank -správa sítí.

Služby: - neadresná distribuce letáků, roznos letáků - adresné doručování - návrh, tisk reklamních letáků.

Svým obchodním partnerům poskytujeme komplexní servis při zpracování architektonického návrhu stavebního objektu včetně protipožárních řešení až po dodávky hliníkových systémů fasád, oken, dveří, zimních zahrad a fotovoltaických panelů zabudovaných do plášťů budov. Máme pod kontrolou proces vývoje s využitím naší technické expertízy a našich ...

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Marketingové služby - grafický design - DTP služby - webdesign, prezentace - copywriting, úprava textů a překlady.

Služby: - realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí

Služby: - marketing - vyhledání obchodních příležitostí, zajištění dodavatelů a obchodníků - logistika - skladování

Služby - zastupování mezinárodních společností na českém trhu - virtuální sídla - kanceláře a jednací místnosti k pronájmu.

Reklamní agentura: - promotion - event marketing.

Firma REUS s.r.o. sídlící v Plzni je dodavatelem zasilatelských a vázacích služeb. Nabízíme dokonalý finishing, přesnou adresaci a včasnou distribuci zásilek. Zpracováváme katalogy, noviny, reklamní tiskoviny a telefonní seznamy. Služby: - knihařské práce - finishingové služby - vazby knih (drátošití, lepení) - ofsetový tisk - ...