Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby - webové aplikace, informační systémy - programování.

Služby - nakládání s dřevními odpady - čistění a odvoz manipulačních skladů a pilin - výkup lesní biomasy - štěpkování. Sběrný dvůr - adresa: Mezi Vodami 168/37, 143 00 Praha 4 - tel. 607 875 000.

HKVS - kulturní, vzdělávací, informační centrum. Pronajmeme, pronájem: - pódia, montované podium pro koncerty, festivaly, galapředstavení, výstavy, aukce, módní přehlídky - tribunu, montovaná tribuna model CETA H 20 pro koncerty, festivaly, galapředstavení, sportovní a společenské akce. - sály Umělecká agentura - programy - ...

Služby: -veterinární péče -prodej krmiva -koupání a stříhání v rámci hotelových služeb -doprava a odvoz zvířete.

Firma Petr Šnobl poskytuje úklidové služby, údržbu nemovitostí, zeleně, úklid areálů, čištění interiérů i venkovních prostor. Úklidové služby poskytujeme obyvatelům, firmám, městům i obcím. Poskytované služby: - pravidelný i jednorázový úklid bytů a domů - vyklízení nemovitostí, půd, sklepů - čištění fasád, okapů a střech - mytí výloh a ...

NAŠE SLUŽBY: Kompletní realizace účasti na výstavách a veletrzích ve Španělsku. Zajistíme veškerý veletržní servis v souvislosti s účastí na veletrhu jako vystavovatel. Nabízíme také naše služby zastoupení při jednání, organizování doprovodného programu před a po veletržních službách.

Výkup, likvidace, zpracování a prodej odpadu či starého papíru.

Poskytování služeb v oblasti reklamy, grafiky, designu a web developmentu.

Nabízíme služby architektonického a projekčního studia. Děláme návrhy, stavební projekty ve všech stupních, interiér, zahrada a stavební dozory.

Plotrovaná reklama: - tabule - vývěsní štíty - výklady - auta - světelná reklama a další.

Nabízíme služby interiérového studia. Specializujeme se na projektování, design a realizace kompletních interiérů.

Architektonické a designérské studio působící v oblastech produktového designu, architektury i grafiky, zajišťující produkci od návrhu po realizaci.

Komplexními služby v oblasti profesionálních kancelářských, hotelových a atypických interiérů.

Interiérový design, homestaging, grafika, tvorba kompletní korporátní identity.

Nabízíme architektonické práce, předprojektové a projektové přípravy, inženýrské činnosti i realizace interiérů.

Zajištění kompletních služeb v oblasti reklamy.

Máme dlouholetou praxi, poskytujeme služby dezinfekce, dezinsekce - hubení hmyzu, deratizace - hubení hlodavců. Naši pracovníci mají osvědčení o odborné způsobilosti. Jsme držiteli certifikátu CEPA, ISO 9001:2000, pojištění odpovědnosti za škodu.

Grafické studio. Sazba, DTP, návrhy provádí grafika, grafické návrhy. Webdesign a tvorba webových stránek, bannery. Reklamní design Návrhy - loga. Ofset, knihtisk. Samolepicí folie, reklamní tabule a nápisy, polepy výlohy.

Služby: - reklamní činnost - digitální tisk - světelná reklama.

Realitní kancelář. Všechny typy nemovitostí: -byty malé, střední, velké, levné, luxusní -rodinné domky, domy, vily -kancelářské a obchodní objekty -průmyslové objekty a pozemky. Prodej, pronájem, koupě, veřejné soutěže, dražby-dobrovolné a nedobrovolné, aukce, realizace zástav, oceňování, vyhledávání -nemovitosti podle přání ...