Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - tvorba webových stránek - webdesign.

Služby: - sportovní marketing - reklamní služby ve sportu

Turistické informační centrum, služby: -veškeré turistické informace -pomoc při výběru vhodného ubytování a stravování -informace o kulturním, společenském a sportovním dění -předprodej vstupenek -prodej-informační a turistické letáky. Další služby: -internet, -fax, -kopírování, tisk.

Výroba a dodávky softwaru pro městské úřady i magistráty zajišťující kompletní řešení informačních systémů veřejné správy.

Vývoj, služby: - obchodní a komunikační systém, který pomáhá klientům získat lepší ceny nebo další výhody při jejich nákupech

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce Služby: - správa nemovitostí

Služby: - pronájem prostor - jazykové kurzy - kurzy osobnostního rozvoje - muzikoterapie - jóga, cvičení - masáže - terapie.

Překlady a tlumočení ve 30 jazycích. Provádíme rovněž soudně ověřené překlady.

Nabídka reklamních firemních štítů, autoplachet, transparentů, polepu aut a světelné reklamy

Pojízdný portrétní ateliér. Služby: -fotografické: -svatební, portértní, maturitní fotografie -modelingová alba -proměny s vizážistou

Nabízíme architektonické a inženýrské práce.

Nabízíme komplexní reklamní služby, strategické plánování, tvorbu log a firemního stylu, digitální tisk a speciální akce.

Tisk všeho druhu: -propagační prospekty, katalogy -publikace, formuláře se záhlavím -časopisy, noviny -pohlednice. Grafické návrhy a sazba-čtyřbarevné.

Služby: - psycholog a psychoterapeut - psychoterapie - psychologické poradenství - krizová intervence

Služby: - aktivní a pasivní telemarketing

Dodávka: - hotelové informační systémy.

Služby: - tvorba webových stránek.

Služby: - public&media relations v oblasti lifestyle v České republice a na Slovensku - pořádání eventů - příprava newsletterů a firemních bulletinů - komunikační a PR strategie, mediální poradenství - zřízení a vedení show roomu

Detektivní agentura: - sledování osob - pátrání po osobách - odposlechy - ozbrojený doprovod.