Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - překlady - tlumočení Jazyky: - angličtina, němčina, ruština, francoužština, italština, řečtina, arabština, albánština, hebrejština, norština, japonština, korejština, švédština....atd.

Technické služby: - sběr, svoz TKO, recyklace odpadů, sběrný dvůr - údržba městské komunikace - dopravní značení - čistění města, údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení - provoz ČOV (čištění odpadních vod) a koupaliště - doprava-UNC, A 75, ČIVO, AVIA 30 MP13, IVECO, MITSUBISHI - pronájem koncertního pódia - správa ...

Služby: - realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí Pobočka České Budějovice: Jar. Haška 1819/3

Služby: - úklid domácností - údržba zahrad - hlídání dětí - venčení psů.

Služby: - provoz internetového portálu volných pracovních pozic.

Služby: - vedení účetnictví pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) - evidence bytový jednotek - technická, administrativní správa domů.

Realitní služby pro firmu STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN. Zprostředkování - prodej nemovitostí: - novostavby - rodinné domy - byty. Správa a údržba nemovitostí: - vlastní činžovní dům.

Služby: - masáže - baňkování - manuální lymfodrenáž.

Realitní činnost - prodej nemovitostí - správa nemovitostí.

Pohřební služba - smuteční obřady - veškeré druhy pohřbů - pohřby na kremaci i do země - tisknutí smutečních oznámení - výkopy hrobů - otevření hrobky

Pohřební služba. Služby: -pohřebnictví -hřbitovní služby.

Obchodní pasáž Černé růže: - pronájem obchodů, kanceláří, stánků, reklamních ploch.

Služby: - kreativní agentura - tvorba reklamních kampaní

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - marketingové - marketingová komunikace - event marketing - public relations.