Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Plotrovaná reklama: - tabule - vývěsní štíty - výklady - auta - světelná reklama a další.

Nabízíme služby interiérového studia. Specializujeme se na projektování, design a realizace kompletních interiérů.

Architektonické a designérské studio působící v oblastech produktového designu, architektury i grafiky, zajišťující produkci od návrhu po realizaci.

Komplexními služby v oblasti profesionálních kancelářských, hotelových a atypických interiérů.

Interiérový design, homestaging, grafika, tvorba kompletní korporátní identity.

Nabízíme architektonické práce, předprojektové a projektové přípravy, inženýrské činnosti i realizace interiérů.

Zajištění kompletních služeb v oblasti reklamy.

Máme dlouholetou praxi, poskytujeme služby dezinfekce, dezinsekce - hubení hmyzu, deratizace - hubení hlodavců. Naši pracovníci mají osvědčení o odborné způsobilosti. Jsme držiteli certifikátu CEPA, ISO 9001:2000, pojištění odpovědnosti za škodu.

Grafické studio. Sazba, DTP, návrhy provádí grafika, grafické návrhy. Webdesign a tvorba webových stránek, bannery. Reklamní design Návrhy - loga. Ofset, knihtisk. Samolepicí folie, reklamní tabule a nápisy, polepy výlohy.

Služby: - reklamní činnost - digitální tisk - světelná reklama.

Realitní kancelář. Všechny typy nemovitostí: -byty malé, střední, velké, levné, luxusní -rodinné domky, domy, vily -kancelářské a obchodní objekty -průmyslové objekty a pozemky. Prodej, pronájem, koupě, veřejné soutěže, dražby-dobrovolné a nedobrovolné, aukce, realizace zástav, oceňování, vyhledávání -nemovitosti podle přání ...

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign.

Služby: - sportovní marketing - reklamní služby ve sportu

Turistické informační centrum, služby: -veškeré turistické informace -pomoc při výběru vhodného ubytování a stravování -informace o kulturním, společenském a sportovním dění -předprodej vstupenek -prodej-informační a turistické letáky. Další služby: -internet, -fax, -kopírování, tisk.

Výroba a dodávky softwaru pro městské úřady i magistráty zajišťující kompletní řešení informačních systémů veřejné správy.

Vývoj, služby: - obchodní a komunikační systém, který pomáhá klientům získat lepší ceny nebo další výhody při jejich nákupech

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce Služby: - správa nemovitostí

Služby: - pronájem prostor - jazykové kurzy - kurzy osobnostního rozvoje - muzikoterapie - jóga, cvičení - masáže - terapie.

Překlady a tlumočení ve 30 jazycích. Provádíme rovněž soudně ověřené překlady.

Nabídka reklamních firemních štítů, autoplachet, transparentů, polepu aut a světelné reklamy

Pojízdný portrétní ateliér. Služby: -fotografické: -svatební, portértní, maturitní fotografie -modelingová alba -proměny s vizážistou