Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby - pronájem kancelářskýcha skladových prostor - komerční parkoviště - pronájem autodílen.

Služby: - reklama - marketing - grafické práce - tisk - polepy - reklamní a dárkové předměty - event management Provozovna: Palackého 54 537 01 Chrudim

Služby - čištění a úklid interiérů - malířské práce - úklid po malířích - mytí oken, výloh - stěhování.

Počítačové služby Prenájom hnuteľných vecí Reklamné a marketingové služby Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom Kúpa tovaru na ...

Personální agentura - nabídka práce.

Reklamní agentura: - venkovní reklama - bannery - billboardy - velkoplošný tisk - řezaná reklama.

Služby: - marketing - reklamní kampaně na sociálních sítích

Marketing - marketingové studie, poradenství - průzkumy trhu - podpora prodeje - komerční informace - reklamní služby VÝROBA A PRODEJ: - razítka a razítkový materiál všeho druhu Zásilková služba ( možnost distribuce zboží pro další firmy ) .

Hlídací a detektivní agentura: - ostraha objektů - přeprava cenností - úklidové služby.

Činnost: - správa nemovitostí - úklidové služby - technický dozor investora.

Služby: -architektonické -projektování, projekce, projektová činnost.

Nehtové studio: - nehtová modeláž - manikura.

Firma Janovský - likvidace odpadů působí v oblasti nakládání s odpady od roku 1991 a zabývá se: - vyklízením - nakládkou - odvozem - řádnou likvidací - využití - zneškodnění odpadů ve smyslu zákona č. 185/2001 Sb. Kontejnery, které naše firma používá mají objem od 3, 5 m3 do 20 m3. Všechny mají zadní část otevírací.

Logistika, zasilatelství - mezinárodní kontejnerová přeprava - námořní doprava - kamionová doprava - nadměrná doprava - celní služby - skladování.

Kadeřnictví. -dámské -pánské -dětské Kadeřnické služby: - barvení, melír - stříhání vlasů - foukání - regenerace vlasů -společenské účesy -česání nevěsty -svatební účesy.

Činnost: - propojení podnikových aplikací s internetovými - internetové prezentace - mobilní aplikace - programování

Činnost: - pravidelné roční kontroly provozuschopnosti (revize) zařízení pro přirozený odvod kouře a tepla ZOKT a na chráněných únikových cestách