Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -masáže -havajská masáž -čokoládová masáž -indická masáž hlavy -lávové kameny.

Služby: -psychologické poradenství -soukromý psycholog -psychologická diagnostika -psychoterapie.

Služby: -masáže -regenerační, rekondiční služby.

Prodej, pronájem a servis: -kancelářská technika Canon včetně spotřebního materiálu -kopírky, faxy, tiskárny, scannery, plotry On-line centrum malonákladového tisku Velkoformátový tisk, kopírování a skenování

Služby: -lékařský ambulantní program Dr. Rex pro vedení zdravotnických agend v privátní praxi, softwaru pro praktické, dětské a ženské ordinace.

Sazba, DTP, návrhy provádí - grafické práce

Pneuservis: -po-pá 6-18, so 8-13 -tel: 517350629, 606748117 -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily -okamžitá oprava formou zapůjčení -protektory -speciální pneumatiky -při nákupu 4 pneumatik montáž zdarma. Likvidace: -papírové dutinky a papírový odpad -dřevěné odpady -nákup dřevního odpadu, piliny, odřezky. Výroba, prodej ...

Vylepování plakátů na plakátovacích plochách ve 184 městech po celé ČR a na Slovensku Grafická tvorba, výroba a levný tisk plakátů Venkovní reklama, plakátování na reklamních výlepových plochách a válcích. Fotodokumentace je samozřejmostí. Plakáty vylepujeme na plakátovací plochy ve standardní výlepové dny na libovolně dlouhou dobu, dle ...

Technologické audity ve výrobě. Rentgenová kontrola, oprava BGA obvodů. Metalografické výbrusy: - analýzy desek plošných spojů - analýzy elektronických součástek - kontrola tloušťky vrstev materiálů.

Činnost: - pronájem reklamních ploch Plzeň (lavičky, billboardy).

Lidské zdroje. IT řešení. Personální služby. Pobočka: Václavské náměstí 806/602 Nové Město 110 00 Praha 1

Služby: - připojení k internetu

Projekce, dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace - plynovody (domovní, průmyslové) - vytápění - měření, regulace.

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - sestavení počítače na míru - sítě

Služby: -poskytovatel pevného a bezdrátového připojení k internetu.

Služby: -výroba webových aplikací a databázových systémů -výroba www stránek -internetový marketing.

Hledáte někoho, kdo vám vytvoří levné a kvalitní webové stránky. Daggy design je tu pro Vás.

Činnost: - úklidové služby - bezpečnostní služby - odstraňování graffiti - návrhy a realizace zahrad

Služby: -bezdrátové připojení do sítě internet -připojení pro domácí uživatele -připojení pro malé i velké firmy.

Grafická dílna: - grafický design - obalový design - retuše, fotomontáže.

Činnost: - marketingový konzultant - internetový marketing.

Kompletní realizace webových stránek s vlastní administrací. Webhostingové služby, správa domén, tvorba loga, tvorba vizitek, fotografické služby, správa webů. Tvorba e-shopu, nafoocení produktů do e-shopu. Microsite - vizitka na internetu. SEO optimalizace pro vyhledávače.