Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Navrhneme Vám dům, vytvoříme vizualizaci a zpracujeme projekt stavby. Vyřídíme veškerou dokumentaci pro stavební povolení a dům Vám i postavíme. Bydlete lépe a moderněji!

Služby: - úklidové - jednorázový, pravidelný úklid - čištění interierů vozidel. Půjčovna: - čistící stoje.

Služby: - SEO optimalizace, konzultace - PPC kampaně.

Činnost: - tvorba webových stránek - SEO optimalizace - webhosting.

Služby: - ITC poradenství - podpora řízení projektů

Služby: - bezpečnostní agentura - finanční poradenství - úklidové služby - catering

Umělecká agentura: - akce na klíč - plesy, bály, konference - zajistíme moderátory, hostesky, herce, barmanské show Technické zabezpečení - ozvučení, osvětlení, videoprojekce Pronájem párty stanů, zahradních altánků

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Služby: -půjčovna šatů -půjčovna svatebních, společenských šatů -plesové šaty -půjčovna svatebních doplňků.

Tvorba internetových prezentací pro cestovní agentury a kanceláře.

Výroba: - peletizační technologie - lisy na pelety - výrobní technologie na zpracování biomasy

Architektonický ateliér: - projekce, návrhy pozemních staveb - návrhy interiérů.

Výuka, kurzy: - angličtina Služby: - překlady, tlumočení Kancelář, učebny: Na Burince 339, Sušice

Služby: -poradenství, konzultace a servis v oblasti hardwaru a softwaru -správa, administrace síte -opravy počítačů -odvirování.

Služby: - velkoplošný digitální tisk, výroba reklamy - billboardy, bigboardy, CLV - bannery, síťoviny, transparenty - samolepky s ožezem, polep výloh a interiérů - reklamní a prezentační stojany roll-up, pop-up stěny - celopolep a polep vozidel - plakáty, postery, letáky - realizace prezentačních a veletržních stánků - dekorace ...

3D návrhy a realizace interiérů (dětské a studentské pokoje, ložnice, kuchyně, obývací pokoje...), prodej nábytku a bytových doplňků (sedací soupravy a křesla, jídelní stoly a židle, konferenční stolky, kancelářský nábytek, obývací stěny, šatní skříně, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrcadla, stolní a stojací lampy, stropní svítidla, ...

Vydavatelství, nakladatelství..

Prodej databází: -firmy a živnostníci -osoby vč.telefonních čísel -oborové databáze firem -databáze budov -databáze vlastníků zemědělské půdy.

Jsme direct marketingová agentura. Zajišťujeme aktivní telemarketing - prodej po telefonu - telesales, lead management, sjednávání schůzek, ankety, průzkumy. Provozujeme pasivní telemarketing - infolinky, helpdesk. Poskytujeme kvalitní databáze firem, osob, domácností.

Kompletní služby v oblasti marketingových komunikací: -tvorba komunikační strategie -plánování a realizace reklamních kampaní včetně zpracobání situační analýzy -meiální plánování, nákup a monitoring -kreativní a grafické řešení reklamy -podlinkové aktivity a sales promotion -direct marketing -www prezentace -kompletní ...

Odvoz - odpady Čištění a zimní komunikace - chodníky - parkoviště - komerční areályúklid - interiéry Zemní práce Opravy - komunikace Péče o zeleň

Poskytování poradenství a firemního vzdělávání v oblastech prodeje či řízení a zákaznických služeb. Pořádání kurzů a seminářů.

Poradenstvví v oblasti HR, nastavování systémů odměňování a benefitů, výkoností bonusy. Průzkumy odměňování. Vysílání zaměstnanců do zahraničí.