Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost: - pronájem reklamních ploch Plzeň (lavičky, billboardy).

Lidské zdroje. IT řešení. Personální služby. Pobočka: Václavské náměstí 806/602 Nové Město 110 00 Praha 1

Služby: - připojení k internetu

Projekce, dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace - plynovody (domovní, průmyslové) - vytápění - měření, regulace.

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - sestavení počítače na míru - sítě

Služby: -poskytovatel pevného a bezdrátového připojení k internetu.

Služby: -výroba webových aplikací a databázových systémů -výroba www stránek -internetový marketing.

Hledáte někoho, kdo vám vytvoří levné a kvalitní webové stránky. Daggy design je tu pro Vás.

Počítačové služby Vedenie účtovníctva Administratívne služby Spracovanie prírodného medu Prieskum trhu a verejnej mienky Čistiace a upratovacie služby Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Služby súvisiace s ...

Činnost: - úklidové služby - bezpečnostní služby - odstraňování graffiti - návrhy a realizace zahrad

Služby: -bezdrátové připojení do sítě internet -připojení pro domácí uživatele -připojení pro malé i velké firmy.

Grafická dílna: - grafický design - obalový design - retuše, fotomontáže.

Činnost: - marketingový konzultant - internetový marketing.

Kompletní realizace webových stránek s vlastní administrací. Webhostingové služby, správa domén, tvorba loga, tvorba vizitek, fotografické služby, správa webů. Tvorba e-shopu, nafoocení produktů do e-shopu. Microsite - vizitka na internetu. SEO optimalizace pro vyhledávače.

Služby: -vývojář -webové aplikace -databázové systémy -procesní řízení.

Služby: -kadeřnické -vizážistické -nehtová kosmetika -úpravy řas.

Prodej: - potřeby pro výrobce nábytku, oken a dveří - barvy, laky - mořidla, oleje - kuchyňské baterie - elektro nářadí - nábytkové kování - spojovací technika - reklamní předměty.

Služby: -v oblasti BOZP (bezpečnost práce) -tvorba www stránek -správa stránek -SEO - optimalizace stránek pro vyhledávače -webhosting -grafické práce -grafické návrhy logotypů -bannery.

Hosting Beroun nabízí kvalitní a spolehlivý hosting pro vaše webové stránky. Hosting Beroun nabízí: Profesionální helpdesk. Individuální přístup ke klientům Osobní konzultace v Berouně a okolí Nadstandardní hostingové služby zdarma. Přehledné admin rozhraní.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - zemní práce - jeřábnické práce - demolice - recyklace stavebních sutí - odbahnění a opravy vodohospodářských objektů Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby

Služby: - reklamní činnost - billboardy - DTP - tisk - instalace, montáž reklamy