Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nehtové studio. - odstranění zrohovatělé kůže a otlaků - odstranění kuřích ok - úprava zarůstajících nehtů a kůže - relaxační masáž - manikúra - P- SHINE - modeláž nehtů - osvěžující lázeň - dezinfekce ve vaničce.

Kosmetika: -hydrataci pleti -vypínací masky s okamžitým účinkem -čištění pleti -nové metody španělské kosmetiky

Kadeřnictví: -stříhání -barvení -přelivy -melírování -svatební a večerní účesy -prodlužování vlasů. Prodej vlasové kosmetiky FRAMESI.

Kadeřnictví - stříhání - barvení - přelivy - melírování - svatební a večerní účesy - prodlužování vlasůprodej - vlasová kosmetika FRAMESI.

Sexshop, maloobchod, internetový obchod: - erotické pomůcky.

Studio Monika. Služby: -Kadeřnictví Jitka Severová. -Kosmetika Zdena Ševelová. Pracovní doba Sudý týden: Po - Pá: 13:00 – 19:00 Lichý týden: Po, Čt, Pá: 8:00 – 13:00, Út, St:13:00 – 19:00 Nebo dle objednání. -Pedikúra Blanka Prágrová. Pracovní doba: Sudý týden: 7:00 - 15:00hod. Lichý týden: 11:00 - 18:00hod.

Služby - vývoj softwaru - webhosting, mailhosting.

Grafické návrhy tiskovin. Výroba: -www stránky -webdesign a responzivní design.

Služby: - SEO optimalizace - marketingové služby.

Služby: - ajurvédské masáže Prodej, e-shop: - ajurvédská kosmetika - bylinné kapsle - čaje - koření

Služby, práce: -fotografické -svatební fotografie -reportážní fotografie kulturních a společenských akcí -portrétní fotografie dětí i dospělých -reklamní fotografie -letecké fotografie -fotografie volebních kampaní -dokladové fotografie v domácnosti -módní fotografie -kamerové služby. Fotografování Po – Čt, mimo státní ...

Služby: - správa nemovitostí - vedení účetnictví pro bytové domy - měření a rozúčtování tepla, vody.

Služby: - programování - tvorba webových aplikací.

Služby: -měření a analýza hluku a vibrací v oborech průmysl, stavebnictví, urbanismus a hygiena.

Nehtové studio. Manikura, nehtová modeláž. Shellac - gellak.

Makléřka. Prodej a pronájem bytu, domu, pozemku, nebytových prostor Hodonín. Realitní kanceláře. Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - specializujeme se hlavně na USB flash disky a ostatní dárkové předměty, určené především pro potisk vaším logem.

Kosmetický salón Alena: -kosmetika -celkové ošetření pleti -depilace teplými vosky, epilace -mikromasáže očního okolí a jiné -barvení řas a obočí -trvalá na řasy.

Projektová činnost ve výstavbě Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Služby: -reklamní polepy Příbor -polepy automobilů -GRF studio -řezaná reklama -velkoplošný tisk: -billboardy,bannery,plachty -reklamní poutače,vývěsní štítky, vývěsky -orientační systémy -samolepky,vizitky,tiskoviny -razítka -reklamní předměty -aranžování výlohy. Propagace,propagační servis. Centrála,fakturační ...

Služby - projekční práce, projektové dokumentace pozemních a vodohospodářských staveb - stavební dozor - planografické práce.