Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Bazar. Zabýváme se prodejem různého sortimentu. Starožitnosti, obrazy, jízdní kola, elektroniky, zlata, stříbra, velký výběr zánovního nábytku, drobné technické věci, keramika a další. Zastavárna- Diskrétnost, nízká úroková sazba.

Výroba reklamy, řezané, tištěné, velkoplošné. Polepy cedulí, aut, výloh, bannery, cedule, bezpečnostní cedule, samolepky, folie.

Překladatelská a tlumočnická činnost - tlumočnice, překladatelka z německého jazyka. Lektorka jazykových kurzů. Terapeutka Metody RUŠ. Seberozvoj.

Architektonická kancelář Kancelář autorizovaného inspektora

Specializujeme se na: - ošetření problematických partií - odstranění celulitidy - formování postavy - detoxikaci organismu - vyhlazení a zpevnění pokožky pomocí speciálního vacupressního přístroje Niode Vac III. Studio Corpoline je řešením pro všechny ženy, které hledají moderní a efektivní metody pro boj s celulitidou a problematickými ...

KOMPLEXNÍ SLUŽBY V OBLASTI REALIT: - zprostředkování koupě a prodeje nemovitosti ( byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky ) - výkup nemovitostí za hotovost - zprostředkování pronájmu bytů - kompletní právní servis - poradenství zdarma PORADENSTVÍ: - právní servis

Nabízíme rychlý a bezpečný prodej a pronájem nemovitostí - byty, domy, obchody, kanceláře, pozemky. Máme dlouholeté zkušenosti na trhu nemovitostí.

Činnost: - sanace ekologických zátěží - bezvýkopové opravy potrubí - odbahňování rybníků - čištění kanalizací, lapolů - výstavba, oprava vodohospodářských objektů

Společnost generálních projektantů. Konzultace a průzkum zakázky. Studie urbanistiky a objemu. Provádění a kontrola staveb.

Odvoz odpadních vod ze žump a septiků. Tlakové čištění kanalizací. Monitoring a trasování kanalizací.

Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra

Služby: - IT poradenství - správa sítí - softwarové audity - outsourcing - webhosting - telekomunikace

Nabízím fotografické služby. Nabízím focení v exteriéru, i interiéru, boudir foto, focení miminek, těhotných žen, svatební foto, rodinné fotografie a jiné.

Služby: - lymfodrenáž - kavitace – bezbolestná liposukce - LED fototerapie - masáže - kosmetika.

Jsem fotograf a nabízím veškeré fotografické služby. Fotím pro radost a převážně děti, svatby, portréty a rodiny.

Nabízím focení svateb, miminek, dětí, těhotných žen, párů, portréty lidí a rodinné foto.

Zkušebna VN a VVN - údržba, externí i dílenské opravy - měření, zkoušky a revize elektrozařízení. Provádíme opravy: -trafostanice, trafa -rozvodny a transformátory 110kV, 35kV, 22kV i 6kV s různým převodem, distribuční 0, 4kV i speciální, pecní transformátory.

Činnost: - stavební bytové družstvo Kancelář Brno: Kounicova 270/11