Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Architektonický ateliér: - architektonické studie - stavební projekce - návrh interiérů, objektů Feng-shui.

Služby - dezinsekce - deratizace - dezinfekce - vyklízení prostorů, ochrana budov a fasád proti ptactvu. Pobočka - Jindřichův Hradec.

Sběr, výkup, zpracování: - papír - plasty - železo - barevné kovy

Služby: - poradenstvím v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a ochrany životního prostředí

Hodinový manžel - drobné stavební práce, opravy zdiva, pokládka dlažby, obklady - drobné elektroinstalační práce, výměna zásuvek, výměna svítidel - drobné vodoinstalační práce - úklid a čištění koberců, dlažby - údržba zahrady, sekání trávníku.

Služby: - tvorba webových stránek - SEO optimalizace.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Logistika, skladování. Dopravní společnost. Doprava sypkých materiálů. Výroba a distribuce dřeva a dřevěných produktů. Výroba a prodej drogistického zboží.

Pohádkové masáže: -klasické -lymfatické -medová masáž -masáž proti celulitidě

Psí salón: -střihání, trimování -kompletní úpravy srsti, včetně koupání -ošetření uší, drápků, análních žláz.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Služby ...

Chemické ošetření dřeva proti dřevokaznému hmyzu a houbám: - dřevěné konstrukce - dřevěné stavby - starý nábytek. Likvidace plísní a dřevokazných hub.

Chemické ošetření dřeva proti dřevokaznému hmyzu a houbám: - dřevěné konstrukce - dřevěné stavby - starý nábytek. Likvidace plísní a dřevokazných hub.

Výroba a prodej razítek COLOP za nejnižší možné ceny. Vyrábíme štočky do razítek všech značek. Renovace razítek. Výroba vašeho razítka se postaráme my. Zhotovujeme také razítka dřevěná. Gravírování.

Studio Sedmikráska Služby: -kosmetika -péče o pleť -prodlužování řas -modeláž gelových nehtů vytvrzovaných UV lampou -permanentní prodlužování řas Blink Lash Stylist -pemanentní make-up, soft tatoo -kosmetický laser SPARRIDON -denní i večerní líčení -epilace - hloubkové odstranění chloupků -barvení obočí a řas.

Nehtové studio. - odstranění zrohovatělé kůže a otlaků - odstranění kuřích ok - úprava zarůstajících nehtů a kůže - relaxační masáž - manikúra - P- SHINE - modeláž nehtů - osvěžující lázeň - dezinfekce ve vaničce.

Kosmetika: -hydrataci pleti -vypínací masky s okamžitým účinkem -čištění pleti -nové metody španělské kosmetiky

Kadeřnictví: -stříhání -barvení -přelivy -melírování -svatební a večerní účesy -prodlužování vlasů. Prodej vlasové kosmetiky FRAMESI.

Kadeřnictví - stříhání - barvení - přelivy - melírování - svatební a večerní účesy - prodlužování vlasůprodej - vlasová kosmetika FRAMESI.

Sexshop, maloobchod, internetový obchod: - erotické pomůcky.