Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Architektonická kancelář Kancelář autorizovaného inspektora

Specializujeme se na: - ošetření problematických partií - odstranění celulitidy - formování postavy - detoxikaci organismu - vyhlazení a zpevnění pokožky pomocí speciálního vacupressního přístroje Niode Vac III. Studio Corpoline je řešením pro všechny ženy, které hledají moderní a efektivní metody pro boj s celulitidou a problematickými ...

KOMPLEXNÍ SLUŽBY V OBLASTI REALIT: - zprostředkování koupě a prodeje nemovitosti ( byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky ) - výkup nemovitostí za hotovost - zprostředkování pronájmu bytů - kompletní právní servis - poradenství zdarma PORADENSTVÍ: - právní servis

Nabízíme rychlý a bezpečný prodej a pronájem nemovitostí - byty, domy, obchody, kanceláře, pozemky. Máme dlouholeté zkušenosti na trhu nemovitostí.

Činnost: - sanace ekologických zátěží - bezvýkopové opravy potrubí - odbahňování rybníků - čištění kanalizací, lapolů - výstavba, oprava vodohospodářských objektů

Společnost generálních projektantů. Konzultace a průzkum zakázky. Studie urbanistiky a objemu. Provádění a kontrola staveb.

Odvoz odpadních vod ze žump a septiků. Tlakové čištění kanalizací. Monitoring a trasování kanalizací.

Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra

Služby: - IT poradenství - správa sítí - softwarové audity - outsourcing - webhosting - telekomunikace

Nabízím fotografické služby. Nabízím focení v exteriéru, i interiéru, boudir foto, focení miminek, těhotných žen, svatební foto, rodinné fotografie a jiné.

Služby: - lymfodrenáž - kavitace – bezbolestná liposukce - LED fototerapie - masáže - kosmetika.

Jsem fotograf a nabízím veškeré fotografické služby. Fotím pro radost a převážně děti, svatby, portréty a rodiny.

Nabízím focení svateb, miminek, dětí, těhotných žen, párů, portréty lidí a rodinné foto.

Zkušebna VN a VVN - údržba, externí i dílenské opravy - měření, zkoušky a revize elektrozařízení. Provádíme opravy: -trafostanice, trafa -rozvodny a transformátory 110kV, 35kV, 22kV i 6kV s různým převodem, distribuční 0, 4kV i speciální, pecní transformátory.

Činnost: - stavební bytové družstvo Kancelář Brno: Kounicova 270/11

T-studio Služby: - kadeřnictví - kosmetika - modeláž nehtů - solárium -masáže

Služby: -masáž sportovní, rekondiční -manikura -pedikura -depilace.

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Personální agentura: - výběr, nábor zaměstnanců.