Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Klinika korektivní a estetické dermatologie - RP Clinic, Praha - zajišťuje kromě léčby všech kožních onemocnění také širokou škálu korektivně dermatologických a plastických zákroků. Novinka: terapeutické infuze - terapie koncentrovaným vitaminem C aneb prevencí v boji proti epidemii Estetická dermatologie: - tekutý facelift/lifting, ...

Společnost GESTO COMPUTERS, spol. s r.o. poskytuje svým zákazníkům komplexní služby v oblasti informačních technologií. Zaměřujeme se na dodávku výpočetní a komunikační techniky, počítačů, tiskáren, chytrých telefonů, videokonferenčních systémů, WiFi komponentů a také originálního spotřebního materiálu. Dále provádíme výstavbu datových sítí, ...

Realitní kancelář: -koupě, prodej, pronájem bytů, domů, pozemků a obytných prostorů -právní servis a poradenství.

Virtuální kanceláře BRNOOFFICE: -adresa k registraci sídla firmy -krátkodobé pronájmy moderních kancelářských a konferenčních prostor -další komplexní služby.

Společnost Nájmy bez starostí Znojmo s.r.o. zajišťuje pronájmy bytů.

Kosmetické ošetření pleti. Japonská anti-agingová masáž s možnou podporou botoxu. Masáž obličeje, krku, dekoltu. Maderoterapie.

Internetový obchod - přebalovací pulty - doplňky do dětského pokoje - karnevalové kostýmy - povlečení - provázkové záclony - sady do postýlek a další zboží.

Architektonické studio, které navrhuje originální domy bez zbytečností, jako jsou tvarové výstřednosti, chodby, postradatelné povrchy, komplikované technologie. Vytváří domovy s jedinečnou atmosférou.

Krematorium zvířat. Doprav, převoz z místa úhynu. Uložení zvířátka do termínu kremace. Smuteční obřad - možnost soukromého rozloučení ve smuteční síni. Individuální kremace: - možnost sledování kremace na obrazovce ve smuteční síni - zaslání videozáznamu kremace na váš e-mail. Památeční předměty jako vzpomínka na Vašeho ...

Nerit s.r.o. je společnost, která se zabývá poskytováním komplexních IT řešení pro malé a střední podniky. Nabízí širokou škálu služeb, které zahrnují: - IT Outsourcing: Nerit s.r.o. přebírá odpovědnost za správu a provoz IT infrastruktury zákazníka, včetně serverů, sítí, počítačů, tiskáren a dalších zařízení. Tím uvolňuje zdroje zákazníka ...

Jazyková škola. Služby: -jazykové kurzy angličtiny -všechny úrovně, dospělí, teenageři, děti, přáprava ke zkouškám -specializovaná angličtina Busniss English, angličtina pro firmy -rodilý mluvčí -překladatelské, tlumočnické služby -doplňkové služby knihovna v angličtině, slovníky.

Služba: -recyklace tonerů -renovace tonerů.

Servis, opravy: - počítačové sítě lékárenských systémů - zpracování dat - registrační pokladny.

Služby: -patenty -užitné a průmyslové vzory -ochranné známky -zlepšovací návrhy -označení původu -rešerše -licence -franšíza -porady a konzultace -konstrukce ve strojírenství, technologie -technická příprava výroby -výroba a zajištění výroby.

Služby: kadeřnické -narovnávání vlasů -svatební účesy -společenské účesy -práce výhradně s vlasovou kosmetikou Wella Prodej: -vlasová kosmetika WELLA.

Kosmetika: -klasické ošetření pleti kosmetikou SynCare, Bioline -mikromasáž očního okolí -epilace teplým voskem -líčení denní, večerní - barvení obočí a řas - úprava obočí -peercing-dermarollerová mezoterapie -IPL -trvalá depilace všech chloupků -rejuvenace, omlazení pleti -odstranění pigmentových skvrn a ...

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -rodinné domy, dům -byty -rekreace, chaty, chata, chalupa, chalupy -pozemky, pozemek -zahrada, garáže -komerční prostory.

Rekvalifikace - účetnictví a daňová evidence Počítačové kurzy - rekvalifikační kurzy základní obsluha PC, administrativa - ECDL testy včetně přípravných kurzů - přípravné kurzy, testování a certifikace mezinárodně uznávaného certifikátu počítačové gramotnosti Překlady a tlumočení - angličtina - makedonština - ...

Nakládání s odpady. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, barevné kovy - papír - textil - sklo - autobaterie - plastové folie Úřední skartace dokladů. Nakládka a odvoz odpadů vlastní technikou. Výkup ovoce.

Sítotiskové technologie. Výroba, potisk: - reklamní předměty - trička, pracovní oděvy, kalendáře. Reklamní agentura: - sítotisk - potisk na reklamní předměty - tampónový (tamponový) tisk - vizitky, tiskoviny - DTP studio.

Jan Světlík provozuje kadeřnictví a prodává vlasovou kosmetiku.