Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Návrhy a realizace počítačových sítí a zabezpečovacích systémů.

Služby: -telemarketing. -direct marketing. -návrh, dodávka IT řešení call center.

TelePlus s.r.o. působí v několika oblastech telekomunikačního a softwarového trhu.

Jsme specializovaná softwarová firma na řešení problematiky EDI a bezpečnosti EDI: - elektronické výměny informací na základě mezinárodních standardů - vývoj software - logistiku a komunikace s EDI souvisejícími. Know-how firmy je hlavně v oboru počítačových komunikací na bázi standardů eBusiness.

Nabídka služeb v oblasti telekomunikací, informačních technologií, zabezpečovací techniky a slaboproudých řešení. Faccility management. Marketing.

Konzultační a projektová činnost v oblasti telekomunikací.

TELE3 s.r.o. - registrace domén - webhosting - serverhosting

Kompletní dodávky informačních a řídicích dispečerských systémů pro rozsáhlé technologie typu: - vodárenské dispečerské systémy - dispečerské systémy povodí - elektrické sítě - rozsáhlé tepelné sítě.

Oficiální PARTNER společnosti VODAFONEposkytuje - péči firemním zákazníkům franchisové prodejny

TELCEL, spol. s r.o. nabízí veškeré služby a poradenství v oblasti komunikací a počítačů. Společnost vznikla v roce 1995 a již od svého vzniku se zaměřuje na poskytování komplexních služeb uživatelům Internetu a nadstandardního servisu uživatelům výpočetní techniky. Naše společnost se zaměřuje nejen na "velké" klienty a konzumenty ...

Realitní činnost, prodej, pronájem - byty - domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční prostory

Reklamní a komunikační agentura: -poskytuje komplexní služby při přípravě i realizaci efektivní reklamní kampaně.

Služby: - příprava staveb - engineering - vyřizování stavebního povolení - projekční práce - výběr dodavatelů - navrhování alternativních zdrojů vytápění - tepelných čerpadel - realizace a dozorování staveb

Technické služby: - odvoz odpadů - údržba místních komunikací (letní, zimní) - údržba veřejné zeleně - čištění města.

Výkup, zpracování, prodej: - druhotné suroviny - kovový odpad - papír - kabely - barevné a drahé kovy

Služby - webdesign - grafické návrhy - poradenství v oblasti software.

Služby: - tvorba webových stránek.