Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Autorizovaný prodejce automobilů značky CITROËN, autorizovaný značkový servis: -CITROEN C1, C2, C3, Berlingo, Xsara Picasso -C4, C5, C6, C8 -Nové C4 Picasso -Nové C-Crosser Užitková verze: -C2 Enterprice -BERLINGO -JUMPY -JUMPER -C15.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP.

Čerpací stanice - pohonné hmoty PHM - nafta, benzín, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP.

Autobusové nádraží - informace o odjezdech a příjezdech autobusů tel.: 518 321 836, 518 321 028 Osobní doprava – Petr Röss, Michaela Turzíková tel.: 518 344 490.

Realitní kancelář. Služby: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem bytů -poptávka po nemovitostech pro své klienty.

Činnost firmy: - prodej stavebního materiálu - zemní práce - stavební práce - provádění staveb - udržovací práce - zámková dlažba - stavba komunikací - stavba chodníků, parkovišť vč. jejich oprav a rekonstrukcí - zpevnění okolí RD zámkovou dlažbou - zemní práce s vlastními stroji: - Liebherr, KNB - UNC, Caterpillar - ...

Detektivní služby - sledování osob či věcí - pátrání po osobách a věcech - získávání věrohodných informací - zajišťování důkazů pro řízení před soudem nebo správním orgánem.

Služby: -realitní kancelář -prodej domů, bytů, jiných nemovistostí -pronájem domů, bytů, garáží, -poradenství.

Jazyková škola - kvalitní výuka ve skupinách čtyř studentů. Kurzy jazykové: -angličtina, anglický jazyk: -tříměsíční, intenzivní týdenní -individuální či firemní výuka -pro děti -rodilý mluvčí -prodej výukových materiálů -překlady AJ, NJ, RU -pronájem učeben.

Dětské oslavy ve Zlíně. Animátorské, organizační a cateringové služby pro děti v celém Zlínském kraji. Oslavy pořádáme ve vlastních prostorách v centru Zlína, nebo na Vámi určených místech.

Pobočka. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -maso, uzeniny.

Práce: - zemní - terénní úpravy - bourací, demolice - zimní údržba komunikací - recyklace stavebních odpadů. Nákladní autodoprava: - doprava zeminy, stavebního materiálu - pronájem kontejnerů.

Salon Pohoda - masáže klasické, sportovní, rekondiční - masáže lávovými kameny.

Realitní servis: - zprostředkování prodeje, koupě nemovitostí.

Služby: Záruka kvalit -Elektronická kniha přání a stížností nabízí možnost vyjádřit se ke kvalitě poskytovaných služeb. Kniha je přehledně seřazená podle jednotlivých kategorií: -čerpací stanice s aktuálními cenami PHM -restaurace -bary -hotely -penziony -obchody -cestovní kanceláře -hobby -realitní kanceláře -stavebnictví a ...

Poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, ekologie. Prodej pracovních oděvů.

Návrh, dodávka, revize, servis: - automatizační systémy, automatizace - programování PLC.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady

Internetový obchod, e-shop: - párty potřeby - domácí potřeby - nářadí - hračky.

Služby: - poskytování internetu - vysokorychlostní internet - VoIP telefonie.

Kybernetické zabezpečení, správa systému, zabezpečení objektu, kamerové systémy, silnoproudé technologie, slaboproudé technologie