Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - vrakoviště, autovrakoviště - ekologické likvidace vozidel - prodej náhradních dílů

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny MetLife

Fotoateliér: -fotografické služby -pro jednotlivce i firmy -potisky na různý materiál -fotografie různých formátů portrétní, průkazové, pasové a svatební.

Reklama, reklamní činnost, práce: -komplexní reklamní služby, reklama -full service -plošná a světelná reklama -plastická písmena -malby, malba na fasádu, fasáda -grafika na auta, auto, automobily -orientační tabule -firemní štíty, výklady -keramická písmena a stěny, stěna -světelná reklama -potisk triček, trička.

Studio bodyforming - efektivní metoda pro boj s celulitidou - odbourávání podkožního tuku.

Pronájem a správa vlastní nemovitosti: -kancelářské a obchodní prostory. -majitel a provozovatel obchodního centra IRO. Obchod: -Albert -Poe Poe -Teta drogerie -Eis Caffe -Českomoravská stavební - Liška -Kavárna s dětským koutkem -Studio nehtové - Gelové nehty -Pantalon - obchod s oblečením - Vinotéka. Výtah či jezdící schody do ...

Služby: - tvorba webových stránek a aplikací - webdesign - webdeveloper

Vydavatel, redakce týdeníku. Plošná inzerce Inzerce vymezená prostorem rezervovaným výhradně pro vaši nabídku s jedinečným vzhledem. Vhodná především pro prezentace výrobků a služeb firem a různá sdělení školských i státních zařízení.

Služby - webdesign - správa a programování webů a e-shopů - SEO optimalizace.