Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Mezinárodní integrovaná přenosová síť pro obchodní telekomunikace, globální datové, hlasové a IP služby, pokrývající 220 zemí a teritorií.

Služby: - zakládání, nákupu a prodeje společností - účetnictví - virtuální sídlo

Rodilý mluvčí, ruština, překlady. Ruština pro technické, reklamní, umělecké a jiné texty včetně knih. Korektury - ruský jazyk. Překlady - ruský jazyk.

Realitní kancelář, správa nemovitostí. Prodej a pronájem nemovitostí, znalecké posudky, energetické průkazy budov, financování, správa a údržba nemovitostí, služby architekta.

Tvorba web stránek, servis PC a IT u Vás doma, Olomouc a okolí. Instalace počítače, odvirování PC, tvorba domácích sítí.

Konzultace a analýzy při návrhu geografických informačních systémů v oblasti veřejné správy a samosprávy i soukromého sektoru.

Tvorba webových stránek - doména, SEO, webdesign, reklamní bannery, eshopy.

Reklamní činnost. Grafické studio. Ofsetový a velkoplošný tisk. Tvorba www stránek. Výstavy a veletrhy - realizace.

Prodej, výroba: -hrací karty na mariáš, rummy, canastu, taroky, pikety -dětské, vykládací, retro, luxury, reklamní -reklamní hrací karty - reklamní pexesa v krabičce -výroba pivních podtácků

INTRASTAT Sběr dat. Zastupování. Posuzování rizik - obchody s vybranými výrobky. Celní poradenství. Poradenství v mezinárodním obchodě. Pořádání odborných školení a seminářů.

Hlavní náplně mé činosti jsou navrhování staveb a tvorba projektové dokumentace novostaveb rodinných domů, obytných a veřejných staveb. Dále projektuji rekonstrukce, podkrovní vestavby i projekty pro demolice staveb. Navrhuji interiéry i drobnou architekturu. Vytvářím architektonické studie. Měřím stávající stav staveb a vytvářím pasport stavby.

Konzultace a poradenství managementu ve výrobních společnostech - analýzy, poradenství a aktivity v krizových a jinak obtížných situacích firemních týmů - řešitelské a rozvojové workshopy pro firemní týmy - systematická příprava - vzdělávání a rozvoj vedoucích pracovníků - systematická příprava manažerských rezerv výrobních firem - ...

Správa: - informační systémy - správa, poradenství při výběru, implementace - počítačové sítě - správa, realizace - servery - správa fyzických i virtuálních Windows i Linux - databáze MSSQL, MySQL, PostgreSQL, Firebird Prodej: - výpočetní technika, servery, notebooky, desktopy, příslušenství, síťové komponenty - výkonná cloudová řešení ...

Studioiw: - kosmetické služby - neinvazivní vyhlazení vrásek - permanentní make-up - pedikúra - lymfodrenáž - tetování - IPL - trvalá epilace - masáže.

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - odvirování pc - správá sítí - grafické korekce prací - tvorba úprava internetových stránek.

Lepení tapet, prodej tapet, designérské poradenství, barevné poradenství, poradenství v řešení interiérů, poradna podle fotek, zajímavé povrchové úpravy a polepy různých materiálů, stěn, kovů, dřeva, plastu. Výtvarné řešení úprav.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Ubytovací služby -Realitní činnost -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Testování, měření, analýzy a ...

Překladatelské i tlumočnické služby z a do německého jazyka.

Solárium. Lymfodrenáže. Thermojet. Masáže. Bahenní zábaly z Mrtvého moře. Výroba svíček. Výroba mýdel Bodytér. Miostimulátor. Ultrazvuková liposukce. Parafínové zábaly.

Česká pošta Hulín. Služby: -zasilatelství -obchodní balíky -Express Mail Service (EMS*) -roznos, rozvoz, roznáška, donáška: -letáky. Informace o službách České pošty: -tel.:800104410.

Alfaprojekt Olomouc, a.s. Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -inženýrská činnost -projednání dokumentace s dotčenými orgány (vyřízování územního rozhodnutí a stavebního povolení) -přípravná dokumentace a studie -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení ...

Chemical Procurement. Project Management. Sporting Goods Distribution - Yonex.

Firma EDUKA CONSULT s.r.o. provádí účetní práce, ve kterých se zaměřuje na daňové a účetní poradenství. Daňové a účetní poradenství: - zpracování mezd a mzdové agendy - zpracování všech druhů daňových přiznání - vedení účetnictví - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - převod jednoduchého účetnictví na podvojné - vypracování ...