Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - projektový management - technický dozor investora - koordinace BOZP na staveništi - správa a údržba objektů

Účetnictví a daňová evidence Dluhové centrum Stavební práce Půjčovna lešení a stavební mechanizace Personální agentura

Služby: - poradenství při importu vozidel v rámci prodeje nových i ojetých automobilů, prodeje náhradních dílů a zajišťování servisních služeb.

E-shop: - kancelářské potřeby - papíry - tonery, cartridge, pásky - pořadače - kalkulačky - psací a rýsovací potřeby - reklamní předměty - kalendáře - čistící prostředky, úklidové pomůcky Výroba: - razítka

Činnost: - sběr a následné zpracování použitého textilu.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - právní služby vztahující se k nemovitostem - úvěry na pořízení nemovitosti.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Úklidové služby - úklid administrativních, obchodních, průmyslových, skladových a bytových objektů - generální, pravidelné i jednorázové úklidy - úklid společných prostor bytových domů.

Bytový architekt. Interiéry na klíč: - kanceláře, školy, ordinace, kuchyně - prodejny, banky, hotely, byty. Úpravy: - podlahy, stěny, stropy, žaluzie, koberce.

Výroba: -rostlinná kombinovaná se živočišnou. Servis, oprava: -nákladní automobily TATRA, LIAZ. Pronájem: -nebytové, kancelářské prostory -výrobní haly.

Služby: architektura | projekce | 3D modely | design | geoinformatika | regionální rozvojové projekty | dotace | poradenství

Návrhy a úpravy: - interiéry, návrhářská a designérská činnost - interiérová architektura a projektová šinnost - interiéry realizace. Aranžérská činnost. Projektová činnost ve výstavbě.

Činnost: - plynoinstalace - plynařské práce - revize - plynovody - rozvody, přípojky - opravy úniku plynu

Služby: - zajištění technického řešení internetového vysílání více než 80 FM a internetových rádií - streaming rozhlasové vysílání

Naše realitní kancelář poskytuje komplexní realitní služby. Nabídka nemovitostí zahrnuje rodinné domy, byty, pozemky i rekreační objekty a chalupy. Poskytujeme také právní a finanční poradenství.

Služby: - připojení k internetu - televize Kuki, HBO GO

Textemo je unikátní překladatelská služba. Nechte si přeložit své texty za rozumnou cenu v bleskovém čase. Pro firmy i jednotlivce.

Poradenská činnost - IT služby - konzultace rizik, řízení rizik - financování a investice.

Činnost: - servis v oblasti organizace výroby a marketingu pro kosmetické a farmaceutické společnosti.

Služby: - vyhledávání, zprostředkování a příprava obchodních příležitostí v SAE a ve střední Evropě

Výroba, zavádění, servis, poradenství: - ekonomický, výrobní a logistický software - účetnictví, mzdy a personalistika - dlouhodobý majetek, obchod a sklady - doprava a spedice - terminálová obsluha skladu - informační systém QI