Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Realitní služby - prodej nemovitostí, domů, pozemků.

Investiční skupina, činnost - personalistika: pomáháme firmám najít ty nejvhodnější zaměstnance - energetika: řízená spotřeba energií a médií - revitalizace stravovacích zařízení ve školách a v nemocnicích - nemovitosti: developerská činnost, výkup nemovitostí - informatika: vývoj a provoz technicky vyspělých aplikací a bezpečnost IT.

Realitní kancelář. Zprostředkování: - prodeje a koupě všech typů nemovitostí - prodeje, koupě a výměn bytů - pronájmu bytů a nebytových prostor - převodu členských práv a povinností.

Ve firmě Trendfoto, kterou jsme s manželem založili se věnuji především fotografování. Kromě fotografování reklamní a produktové fotografie se věnuji také ateliérní a rodinné fotografii. Se svou více jak 20ti letou praxí jsem vyzkoušela mnoho fotografických žánrů a technik. Mimo ateliér fotografuji hlavně svatby, ve svém fotoateliéru zase rodiny ...

Služby - správa nemovitostí - developerská činnost - organizační a ekonomické poradenství.

Služby - kadeřnictví - kosmetika - masáže - manikúra, pedikúra - modeláž nehtů.

Realizátor interiérových projektů.

Komplexní správa IT (servery Windows/Linux, stanice Windows/Linux, instalace, zaškolení, sítě vč. routerů a WiFi). Software na zakázku. Opravy PC a notebooků. Dodávky hardware na míru vč. konzultací.

Zajišťujeme prodej a pronájem: -byty, nebytové prostory -architektonický ateliér -návrhy a realizace interiérů a staveb -developerská činnost.

Dodávání řešení služeb na míru pro průmyslové společnosti logistické firmy hotely nemocnice

Služby - poradenství v oblasti interiérů - architektonické návrhy interiérů.

Prodej: - mycí stroje na mytí autobusů, přívěsů, kamionů, cisteren a kolejových vozidel.

Služby: - internetové připojení - hlasová služba VOIP - správa sítí - ITslužby - servis PC

-Činnost technických poradců v oblasti architektury

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a ...

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Výroba, e-shop: - výstrojní součástky pro příslušníky AČR a hasiče - insignie - znaky - suvenýry - čepice