Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Iveta Ryšánková se zaměřuje na různé druhy masáží, baňkování, numerologii a čínskou medicínu.

Služby: -BOZP-bezpečnost práce -požární ochrana, školení -zpracování dokumentace -výkon technika -psychologické testy, výběr pracovníků, konkurzy -z oblasti personalistiky (pracovní smlouvy a podobně) -analýzy požárního nebezpečí ve smyslu zákona 91/95Sb. a prováděcí vyhlášky 21/96Sb. -zpracování požárních zpráv. Zajištění ...

Kosmetický salon. Kosmetické služby a poradenství.

Úklidový servis rodinných domů, bytů, kanceláří. Firma zajistí jednorázový i pravidelný úklid, mytí oken, vánoční úklid. Úklid po rekonstrukci, malování, stěhování, uklízení novostaveb.

Designové studio v Olomouc. Zabývá se architekturou, interiérovým designem, produktovým designem a zahradní architekturou. Provoz designshopu s českým bytovým designem.

Služby: - úklid průmyslových objektů, kanceláří - úklid, dezinfekce zdravotnických zařízení - trvalé komplexní úklidy nemocnic, zdravotnických zařízení, škol, domovů důchodců, bank, bytů, lázeňských zařízení - úklid silně znečištěných prostor (autoservisy, výrobní haly) - čištění koberců, sedacích souprav - mytí oken - čištění ...

Společnost ProfiPRANÍ s.r.o zajišťují zakázky ve městech Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Havířov a okolí. Především praní pro hotely, zdravotnická zařízení, průmysl, restaurace, školy a školky.

Společnost AdWraps s.r.o. vyrábí polepy větších ploch, výlohy, stěny, stánky apod.

Služby: -kosmetika -manikúra -pedikúra -depilace -líčení.

Služby v oblasti subdodávek pro strojírenství - mezinárodní obchod v rámci zemí západní Evropy. Dodáme obráběné strojní díly, zámečnické výrobky, výrobky z plechu. Práce: - soustružení - frézování - broušení - povrchové úpravy.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.

Zastavárna, prodejna: -elektro za zvýhodněné ceny-rozbalené -komisní prodej -bazar -velké elektro -elektronika -mobilní telefony -výpočetní technika -sportovní potřeby -zboží pro domácnost -zahradní nářadí a elektrické ruční nářadí

Nakladatelství. Vydávání: -neperiodický tisk noty křesťanské písně.

Ing. Lucie Pilátová provozuje kosmetické studio a zaměřuje se na ošetření a hydrataci pleti, redukci vrásek i o péči pro může.

Nabídka poradenství v systémech ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, OHSAS 18001, ISO 15189, ISO 27001, ISO 22000. Pořádání firemních kurzů a školení. Nabídka školení v oblastech leadership, lean management, procesní a projektový management, management kvality, štíhlá výroba, TPM, 5S, analýza kořenových příčin.

Tisk na zakázku: - novoročenky, vánoční přání - blahopřání, pohlednice, kalendáře - diáře, vizitky, balící papír, desky, obaly, omalovánky a další.