Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Tvorba 3D vizuálních efektů a animace. Příprava komplexních charakterů a technických asetů pro TV a film. Vývoj MAXScript a Python nástrojů.

Pravidelné úklidy kanceláří, úklidy po řemeslnících, mytí oken, čištění koberců a čalounění.

Nabídka stavebních a realitních služeb.

Centrum digitálních služeb: - digitální tisk, kopírování, scanování - služby DTP studia - správa e-shopů - tvorba webových stránek - velkoformátový tisk.

-Poskytování technických služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Služby: -Návrhy a tvorba webových stránek na míru. -Specializujeme se především na drobné živnostníky -Levný a kvalitní web -SEO optimalizace -Poradenství.

Kosmetický salon - ošetření pleti - vyzážistika - líčení.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Správa nemovitostí - běžná správa a údržba domů. Developerská činnost - výstavba mezonetových bytů.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní společnost: - prodej, pronájem nemovitostí.

Služby - pronájem vlastních objektů - pronájem bytů, skladů, obchodů.

Činnost: - služby v oblasti IT, kyberbezpečnost.

Činnost: - pronájem nebytových prostor, kanceláří v centru Českých Budějovic.

Služby: - peeringové centrum - propojujeme český, slovenský a rakouský internet - propojení internetových sítí

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - letecké fotografování, video - letecké mapování.

Realitní činnost - zprostředkování prodeje nemovitostí

Činnost: - architektonická činnost - stavební projekce.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - dražby a e-aukce nemovitostí. Správa nemovitostí - ekonomická, technická správa budov a bytů.

Služby: - realitní fond - správa realitních fondů - správa investi, majetku

Bezpečnostní agentura - ochrana osob - ostraha objektů a majetku - detektivní činnost - přeprava cenin - civilní bezpečnostní služba.

Designové studio - návrhy a výroba nábytku - sedací nábytek - svítadla, osvětlení - koberce - nádobí.