Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Designové studio se zaměřuje na realizace v oblasti interiéru, architektury a grafického designu. E-shop - bytové doplňky užitého umění.

Obchodně - administrativní centrum 4D Center: - pronájem nebytových prostor.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí

Služby - odstraňování nebezpečných odpadů, ostatních odpadů - recyklace a využití odpadů

Činnost: - vývoj, prodej aplikace, software pro výběr kandidátů, temping, administrativní a obchodní procesy

Služby: - analýza, tvorba, konzultace PPC kampaní.

Pracovní agentura - personálně konzultační společnost - hledání zaměstnanců - zprostředkování zaměstnání i brigády. Dočasná kancelář: Wiehlův dům, Vodičkova 792/40, 110 00 Praha 1

Činnost: - IT služby, poradenství - správa Mac serverů - poradenství Apple

Správa nemovitostí - technická správa - úklid, revize, opravy a pravidelná kontrola stavu nemovitosti - ekonomické služby - právní a realitní služby.

Činnost: - realitní služby Služby: - zakládání obchodních společností - virtuální sídla - krátkodobé pronájmy zasedací místnosti v centru Prahy

Služby: - implementace a podpora produktů Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SharePoint, Microsoft AZURE a Microsoft Office 365 IT služby, vývoj: - zakázkový software - systémová integrace - Business Intelligence

Překladatelské služby: - ruský jazyk, ruština.

Správa a řízení budov - pronájem kanceláří a obchodních prostor.

Výzkum, vývoj, výroba, prodej a servis: - přípravky pro galvanochemii. Výroba, prodej: - kompletní sortiment kuchyňské hygieny. Dodávky výrobků pro galvaniku: - maskovací materiál - zařízení pro pohyb lázní - titanové výrobky.

REALITNÍ KANCELÁŘ: - správa nemovitostí - pozemky i nemovitosti - zprostředkování koupě a prodeje bytů - pronájmy nemovitostí - prohlášení vlastníka.

Projekční kancelář. Architektonická a urbanistická studie. Projektová dokumentace, projekce pro územní a stavební řízení, pro pozemní a dopravní stavby. Statické posudky a výpočty. Inženýrská činnost a technický dozor při realizaci staveb.

Bezpečnostní a hlídací agentura: -ostraha objektů -výchova a výcvik psů.

Likvidace odpadu. Demolice dopravních a pozemních budov.

Webdesign. Tvorba firemních a soukromých internetových prezentací.

Ochrana a ostraha objektů, bezpečnostní systémy. Poskytované služby: - fyzická ostraha objektů a areálů objektů školenými pracovníky ostrahy a pracovníky ostrahy se služebními psy - nepřetržitá ostraha objektů po připojení zařízení EZS v objektu na náš pult centralizované ochrany (PCO) pohotovostní výjezdové hlídky - Pohořelice, Mikulov ...

Služby: - internetové připojení - vysokorychlostní internet, WIFI -neomezené stahování, žádné závazky smlouva na dobu neurčitou. Oblast Strážnice.