Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
-Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Reklamní činnost a marketing

Reklamní agentura Služby: - logotypy a firemní styl - tištěná reklama - reklamní předměty

Jazyková škola. Pořádání, výuka: -jazykové kurzy, rekvalifikace -němčina, angličtina, francouzština, řečtina, italština, španělština, ruština, portugalština, chorvatština, latina, čeština pro cizince, hebrejština. Služby: -tlumočení, -překládání.

Simultánní tlumočení - konsekutivní tlumočení - překlady z češtiny do francouzštiny a naopak - konsekutivní tlumočení - překlady z češtiny do italštiny a naopak

Masáže a aromaterapie - aromamasáže. Výroba a prodej šperků.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí, domy, byty, pozemky, komerční prostory.

Statická a projekční kancelář - projekční a inženýrská činnost - projektová dokumentace pro územní řízení - projektová dokumentace pro stavební povolení - statické posudky - architektonické studie.

Coworkingové centrum, které Vám dovolí pustit z hlavy starosti s provozem kanceláře. Nabízíme profesionální zázemí pro osobní i profesní rozvoj v moderně zařízené kanceláři, pronájem zasedacích místností a konferenčního sálu i služeb sdílené asistentky. Nabízíme kreativní prostředí pro rozvoj podnikání, vzájemnou inspiraci jednotlivců napříč obory ...

Rodenator - efektivní a bezpečná ochrana proti podzemním škůdcům! Jedná se o systém řízené eliminace škůdců. Umožníme vám převzít kontrolu nad svou půdou a vyhrát boj nad škůdci. Nabízíme také možnost likvidace škůdců přímo u vás. Deratizace bez jedů.

Reklamní činnost: - tisk - samolepící fóliová grafika - polepy - potisk textilu, reklamních předmětů - razítka - světelná reklama - gravírování - prezentační systémy

Činnost: - home staging nemovitostí, příprava nemovitostí k prodeji - odborné focení upravených interiérů pro potřeby inzerce.

Služby: - kompostárny - výroba kompostu

Služby: - marketingové - grafické práce - tvorba webových stránek.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zprostředkování obchodu a služeb

Vypořádání a vymáhání pohledávek, dluhová poradna, počítačový servis, sekretářské služby, úklidové služby. Provádění dobrovolných dražeb věcí movitých.

Naše firma se již více než 15 let úspěšně zabývá nabídkou logistických skladů. Strategické rozmístění vlastních skladových míst po celé střední evropě a jejím okolí.

Služby: - psychologické, pedagogické a výchovné poradenství - individuální a skupinové terapie pro děti předškolního i školního věku

Grafické služby - webdesign, tvorba webových stránek - fotografické služby, produktové fotografie, portréty - grafika - návrhy vizitek - tiskoviny - logo, logotyp.