Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Společnost Inspiro Solutions s.r.o. nabízí webdesign, grafiku, optimalizaci a marketing stránek pro vyhledávače. Poskytujeme služby v oblasti internetových řešení, e-commerce a reklamy.

DTD specializovaná agentura na realizaci výstavních expozic výstavní expozice, realizace komplexní reklamní služby. exhibition - architecture - advertising

Služby: - hlídání dětí všech věkových kategorií - doprovod dětí - chůva.

Společnost QUARTEX Praha s.r.o.: -autorizovaný (certifikovaný) partner společnosti Microsoft v České a Slovenské republice -autorizovaný výhradní zástupce -implementace, prodej a podpora CRM a ERP systémů.

Činnost: - eventová a produkční agentura.

Exprestisk Prodej: - papírnický sortiment. Polygrafické služby. Výroba razítek.

Návrh a realizace: - pronájem vysílacího prostoru na plazmových obrazovkách - digitální reklama.

Internetové projekty: - poptávky - katalog řemesel - nejlepší pomocník.

Projekční činnost - projektování ocelových konstrukcí, technologických celků - projektování speciálních strojů a zařízení. Opravy, servis a úpravy strojů a zařízení - generální opravy strojů a zařízení - opravy hydraulických a pneumatických strojů - repase strojů - zajištění náhradních dílů - seřízení strojů a poradenská ...

Služby: - databáze, datové sklady, business intelligence - správa počítačových sítí - webdesign

Služby: - správa počítačových sítí - databáze, datové sklady, business intelligence - webdesign

Prodej, montáže, servis: - zabezpečovací systémy. Vývoj na zakázku: - podnikatelský software širokého zaměření - silno a slaboproud - ochrana majetku a osob.

Vydavatelství Business Media CZ s.r.o. působí na českém trhu víc jak dvacet let. V naší nabídce naleznete převážné odborné tituly z oborů architektury, stavebnictví, průmyslu nebo dopravy. Mezi populární tituly našeho vydavatelství také patří katalogy a časopisy z oblasti auto-moto, bydlení či publikace pro autoškoly. Do našich aktivit patří i ...

Služby v oblasti osobního managementu - vedení a stanovení priorit a zadávání úkolů - delegování - prevence a zvládání stresu - efektiví plánování, snížení časového zatížení. Zprostředkování nájmu, pronájmu - pronájem Vašeho bytu.

Personální agentura - zprostředkování zaměstnání - nabídka pracovních pozic.

Dobré ráno pro obchod. Neformální setkávání podnikatelů při snídani.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek.

Služby - realitní činnost - vedení účetnictví a daňové evidence - pronájem reklamních ploch.

Činnost: - finanční poradenství - poradenství v oblasti realit.

Výtvarný a grafický ateliér: -vypracování kompletního grafického návrhu včetně makety -brožury, katalogy, letáky, samolepky -vydávání obrazových publikací, vydavatelství -fotoateliér -fotogalerie.

Prodej reklamních ploch a plošné světelné reklamy. Zajišťování účasti na tuzemských i zahraničních výstavách a veletrzích.

masáže relaxační, rekondiční, lymfatické masáže manuální, lávové kameny zeštíhlovací zábaly arosha lymfatická drenáž přístrojová / kalhoty / ultrazvuková liposukce - kavitace ultrazvukový lifting - radiofrekvence