Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Odborné služby v oboru bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana a ochrana životního prostředí. Dále zajišťování povinností při nakládání s chemickými látkami a odpady. Projekce a instalace únikových a evakuačních systémů a značení. Posuzování rizik odborně způsobilou osobou a zajišťování ostatních zákonných povinností právnických ...

Služby - poradenství v oblasti ICT (informačních a komunikačních technologií), revize, audity, analýzy, inovace - návrhy a implementace softwarových a hardwarových řešení, webové stránky, redakční systémy - E-learningové kurzy, školení - outsourcing informačních technologií.

Salon a lážně pro psy Olomouc - fitPES centrum: - stříhání - koupání - sušení - čištění uší, zubů - vyčesávání - čištění análních žláz - koupele, masáže mořským bahnem. Prodej: - oblečky, přepravky pro psy.

Open Minds Event & Marketing Agency - pořádání eventů: přednášky, semináře, workshopy, kongresy, divadelní představení, výstavy, veletrhy a další společenské a kulturní akce - poskytování full service marketingových služeb - vydavatelství knih a DVD - agenturní zastoupení zahraničních osobností - pořádání Festivalu Evolution (veletrhy ...

Zajišťování velkoplošného digitálního tisku

vymalovat, natřít, složit nábytek, větší instalatérské práce i třeba jen výměna baterie, odpady, elektrikářsé práce, zapojení spotřebičů, zámky, zabezpečení bytu, vrtání do panelů, opravy nábytku, seřízení oken, lepení, úklid, odvoz sutě, kompletní rekonstrunkce bytu i menší zednické práce atd. Cena 250 Kč/hod. (při rozsáhlejších pracích sleva) ...

Nabízíme webové řešení pro schvalování režijních faktur, evidenci zaměstnanců, dokumentů, majetku a docházky včetně planování dovolených. Náš systém již několik let funguje v několika zemích EU. Je intuitivní a přehledný. Rozhodně vám usnadní práci.

Vydavatelství deníku Právo.

Nabízíme architektonické a inženýrské služby.

Podnik zajišťující ostrahu majetku a osob. Montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených bezpečnstních elektrických zařízení. Služby soukromých detektivů. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob.

Naše detektivní kancelář Vám nabízí vysokou profesionalitu, serióznost, diskrétnost a osobní přístup při jednání. Podáme Vám pomocnou ruku při řešení nestandartních životních a partnerských vztahů.

Od roku 2012 v České Republice nabízíme úklidové služby téměř všech druhů nebytových a bytových objektů, od administrativních, obchodních, prodejních, přes peněžní ústavy, expoziční centra, průmyslové podniky, běžné výrobní haly a stravovací provozy až po hotely, školy a nemocniční zařízení.

Developerská činnost - realizace a výstavba objektů - realitní činnost.

Nabízíme kompletní reklamní služby včetně pronájmu billboardů, výroby řezané grafiky, přes úpravu grafiky a loga. Zajistíme tisk propagačních letáků a tiskovin. Zabýváme se také prodejem realit.

Psychologické poradenství a diagnostika - dopravněpsychologické vyšetření řidičů.

Klinická psychlogie, psychoterapie a supervize - problematika osobních, partnerských a rodinných vztahů - výchovné a pracovní problémy - překonávání obtížných životních situací a krizí, - specifické problémy spojené s hledáním životního smyslu a identity. Adresa Praha: Areál opatství Emauzy Vyšehradská 49/320, 128 00Praha 2 - Nové Město

Služby: - kódování internetových stránek - tvorba WordPress šablony

Webdesign - tvorba webových stránek - grafické práce - SEO optimalizace.

Astrosat je vydavatelství vysokonákladových časopisů a supplementů pro celostátní a regionální deníky. Stěžejní paletu TV guidů doplňují lifestylové tituly. Jsme etablované vydavatelství s 16letou tradicí na našem trhu, které se nadále dynamicky rozvíjí.

Komplexní služby v oblasti předtiskové přípravy, DTP, digitálního tisku, tiskové produkce a klasické i digitální fotografie

Služby - digitální tisk - velkoformátový tisk - potisk textilu

Poskytování informačních služeb pro firmy.

Předmětem činnosti naší společnosti je systémová integrace podnikových IS/ICT, dále pak tvorba internetových aplikací a webdesign.