Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Nabídka služeb v oblasti požárních a zabezpečovacích systémů a v oblasti bezpečnosti informačních systémů a technologií.

Realitní kancelář. Prodej: - rodinné domy - rekreační objekty - byty - činžovní domy - pozemky. Dlouhodobý pronájem: - rodinné domy - byty - kanceláře.

Reklamní agentura s kompletním servisem: - kreativní řešení - výstavnictví - tiskové materiály - www design - média - grafika.

Nabízíme komplexní řešení v celé oblasti propagace, designu a reklamních služeb.

Poskytování reklamních služeb

Nabídka poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Výkup a zpracování: -železného odpadu. -barevné kovy. Služby: -ekologická likvidace autovraků. Areál ZKL.

Realitní kancelář - kompletní služby v oblasti realit - servis při nákupu a prodeji nemovitostí.

Irisdiagnostika - alternativní metoda vyšetření zdravotního stavu celého těla z oční duhovky, panenky a očního bělma. Psychoterapeutické poradenství - psychoterapie, irisdiagnostika a fytoterapie - poradenství na základě diagnostiky. Ambulance Pardubice: - budova Lion – Teleperformance ( škola zadní vchod ), ulice Erno Košťála 876, 530 ...

Finanční a bankovní služby, bankovnictví. Pojištění, pojišťovnictví.

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

Prodlužování vlasů. Výkup dámských, pánských a dětských vlasů.

Strojírenství Výroba dopravníků Výroba dopravníkových válců a válečků Výroba stěračů dopravních pásů Válečkové tratě Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválce Architektura a projekty Projekty a design ordinací Projekty interiérů provozoven Bytový a průmyslový architekt Stavební práce Stavební povolení Projekty rodinných ...

Naše firma se věnuje problematice řízení nákladů a výkonnosti firem. Pomůžeme vám se správně rozhodnout a kvalitně řídit vaše náklady. Služby: - optimalizace kalkulačního systému firmy - strategické řízení nákladů - návrh struktury firmy - plánování, rozpočetnictví - měření výkonnosti.

Reklamní činnost: - marketing, - TV, rádio, tisk.

Přímý výrobce reklam, velkoplošného digitálního tisku, cedulí, samolepek, bannerů, potisku deskových materiálů. Provádíme polepy aut, orientační systémy, razítka, gravírování a 3D řezání písma z polystyrénu.

Kopírování. Velkoformátový tisk. Velkoformátové skenování.

Masážní procedury, relax, wellness a ajurvéda z klidu a moudrosti Asie. Srovnání dechu, přijímání energie a obnovení harmonie v emocích, myšlenkách a životech.

Akviziční a restrukturalizační poradenství. Nabízíme management krizí a rizik. Spravujeme pohledávky a poskytujeme právní servis.

Nabízíme: - solar studio - krzo sauna - aerobic - vacu studio - pilates studio - bazén a sauna

Solárium Bowling Fitness - whirpool, sauna, pára Squash Lázeňské procedury perličková koupel, olejové bylinkové lázně, podvodní masáže, parní tunel Masáže

Služby spojené s distribučními pracemi pro tuzemské a zahraniční firmy. - skladování - skladová logistika - balení, kompletace

-Realitní činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy